کلا خرج خرید یه هارد چقدری میشه؟ ssd قیمتش چقدره؟ و چه فرقی داره؟مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا خرج خرید یه هارد چقدری میشه؟ ssd قیمتش چقدره؟ و چه فرقی داره؟مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
هارد بستگی داره چه حجمی بخوایThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ssd هم یه نوع هارد هست که فقط توش چپ هست و دیسک نداره
سرعتش خیلی بالا هست و فقط ویندوز و یکی دوتا نرم افزار یا بازی میریزن توش
120 گیگش بین 200 تا 250 پولشه با یه هارد اکسرنال 2 ترا میشه 500 برات آب میخوره !!!
ولی فقط بخوای هارد بخری یه یک ترا با تعویض میشه 200 تومن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Apdentist (06-10-2016)
ssd سرعت read و write خیلی بالاتری داره همین باعث میشه بوت سیستم خیلی سریع تر باشه سرعت اجرای بازی ها هم بیشتر بشه ولی روی کارکرد سیستم تو بازی تاثیری نداره . شما اگه میخواین کاری که ater گفتن رو انجام بدین میتونین یه samsung 750 Evo 120Gb بگیرین که قیمتش حدودا 190ت هست و کارایی خوبی هم داره مدل 240 گیگ رو هم میتونین تا 290 300 ت پیدا کنید . هارد هم بسته به حجم و مدل قیمت های متفاوتی دارن ولی مدل های مختلف 1TB رو میتونین نزدیک به 200 ت بخرید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه حرف های دوستمون رو تایید میکنم جز samsung 750 Evo 120Gb چون در هر صورت samsung 850 Evo 120Gb بهتر هست و فقط 15 تومن گرون تر هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samsung 850 Evo 120Gb داکثر سرعت نوشتن تصادفی 4k بیشتر هست ، عمر مفیدش بیشتر هست و سرعت نوشتنش هم 20 مگ بیشتر هست.
شاید بگید samsung 750 Evo 120Gb جدید تر هست ولی دقیقا همون مدل ضعیف شده samsung 850 Evo 120Gb هست.
Dav1d (06-10-2016)
بله درست میگن اشتباه من بود مسلما اون 15 20 ت ارزشش رو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (06-10-2016)
سلام
من بین این 2 تا موس موندم.به نظر شما کدوم بهتره؟
نظر خودم روی Cougar 700 هست.موس بزرگ و تو دست بیشتر دوست دارم.اگر موس بهتری توی این رنج قیمت هست لطفا بگید.
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: COUGAR 700M Aluminum Customizable Gaming Mouse
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse
قطعاLogitech G502This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Logitech G502 یکی از موس هایی هست که کم ترین نقد منفی رو از بزرگ ترین منتقدای سخت افزاری گرفته ، تا حالا دستم نگرفتم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم.
البته Logitech G502 با COUGAR 700M قابل مقایسه نیست اصلا.
اگر با موسی مثل Steelseries Sensi یا Rival یا Deathadder مقایسه بشه میشد گفت هر کدوم یه برتری دارن ولی 700m اصلا در حد G502 نیست.
razer taipan رو خیلیا باهاش راحتن و خیلی خوبه اونم . خودم deathadder 2014 دارم خیلی تا الان حال کردم باهاش و توی دوتا2 خوب عمل کرده واسم ولی ممکنه تو باهاش راحت نباشی واسه دوتا2 . پیشنهادم اینه که اگه امکانش هست حضوری تست کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
UnHoLy666 (06-25-2016)
Logitech G502 برای بازی های شوتر بهتر هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای دوتا2
اول Rival
دوم Sensi
سوم Deathadder
این Rival نسخه دوتا هم داره اگه اشتباه نکنم.قیمتش تفاوتی داره با نسخه اصلی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشخصات G502 روی کاغذ بهتره ولی قیمت Rival بیشتره. چرا؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©