نه من اصلا از Full Cover خوشم نمیاد گوشم عرق میکنه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه من اصلا از Full Cover خوشم نمیاد گوشم عرق میکنه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هرچی گشتم phenom x4 دست دوم پیدا نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی gtx550ti زیاده
خودت سراغ نداری؟
اگه phenom x2 b60 بگیرم چطوره؟
خیلی ضعیف تر از اونی هس که من میگم این دو هسته ای هس اون 4This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه مول بالا تر بگیر
''iMM (06-28-2018)
اقا یه سوال برای کامپیوتر رم4 گرافیک1 این هارد روش بزارم خوبه؟https://www.digikala.com/Product/DKP...A7%D9%8A%D8%AA
فعلا یه سیگیت هست روش اینه مدلش st500dm002-1bd142 ata seagate
ویرایش توسط ba4ma3n : 07-06-2018 در ساعت 10:19 PM
تا جایی که من اطلاع دارم در بحث خرید، هارد هیچ ربطی به این دو که گفتید یعنی رم و گرافیک نداره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصولا سرعت خود هارد هست که مهمه (RPM) و خب سوکت ارتباطیش با مادربرد که ساتا ۳ آخریش هست. احتیاط هم اینکه سعی کنید هاردهاتون از یک مارک و مدل باشه. سیگیت بهتر از توشیبا هم هست.
راستی چقدر هارد ۱ ترا گرون شده... مدتی هست به بازار سخت افزار سر نزدم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ba4ma3n (07-07-2018)
خداروشکر مشکل هارد حل شد نیازی به تعویض نداره/من خودم چون سیگیت دارم خیلی ازش راضی نیستم صداهای عجیبی میداد خیلی هم میلرزوند کیس رو که البته بردمش درستش کردن مثل روز اولش داره کار میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گرونی هم همش به خاطر این دلار لعنتیه به تعمیر کاره گفتم بخوام یه کیس مناسب بازی های روز ببندم چقدر خرج داره گفت نوش3تومن دست دو 1تومن البته میگفت دست دوما استوک درجه a هستنو با ضمانت میده
مرسی از پاسخ شما
FCB (07-07-2018)
این هارد ها مکانیکی هستند و دیسکی داخل اشون وجود داره که میچرخه اگر ضربه بخورن و یا مقداری انجراف در چرخش دیسک به وجود بیاد صدا و لرزش ایجاد میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در حال حاظر ضعیف ترین سیستم نو مخصوص گیم 3 میلیون تومان در میاد اگر بخاید روی رزولوشن 1080پلی کنین تمام بازی های روز رو حداقل 5 میلیون خرجشه ولی اون کیس های استوک واقعا خوبا و قیمت هاشون نسبتا عالیه وقت مشکل گرافیک دارن که باید low profile بندازین و قوی ترین لو پروفایل الان 1050هست که گرافیک خفنی هم نیست
عاقا میخام یه کولر برای سی پی یو ام بخرم از کجا باید بدونم توان خنک کننده ای اش حواب گوی سی پی یو من هست یا نه؟
الان من بین این https://meghdadit.com/product/48708/...-%D8%A7%D9%85/
و بین https://meghdadit.com/product/67685/...4-hyper-h410r/
موندم کدوم رو بخرم و اصلا این ها جواب گوی سی پی یو من هستن یا نه؟ cpu amd fx8350 8core 4ghz
دما این سی پی یو رو کارکرد معمولی 40تا 48درجه و روی دوتا دو از 68درجه تا 76و یا حتی بیشتر هم میره !
امروز اتفاقی چشمم به قیمت فروش یک Ram خورد شاخ درآوردم... ۹۵۰ تومن واسه یک کیت ۸ گیگ (چنان رونقی ایجاد کنم... )
عه من این پست رو یادم نمیاد دیده باشم دیدم بیجواب مونده ج میدم. البته امیدوارم کارت حل شده باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جواب اینکه تا ۸۰ درجه دما اوکی است و از اون بالاتر خوب نیست. حالا اگر خیلی وقتها رو همون حول و هوش ۸۰ هستی مهم نیست بنظرم کولر نمیخوای...
نکتات اولیه خرید هم فراموش نکن. مثل فضای اشغالی، بودجه، راحتی نصب و... اگر اینا اوکی هست اولویت رو بزار رو با کولر خنک کننده با هوا اگرم نه که سر و صدا فن برات مهم هست اولویت رو بزار مایع که خب گرونتر هست
بعد از اینا به TDP cpu نگاه کن و کولری که میخوای بخری که اکثرا کولرها TDP رو دارن. همین کافیه چیز دیگه نداره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من که روزی 100بار خدارو شکر میکنم زمانی که دلار قیمتش از 15ت رسید به 11ت همون موقع رفتم کیسم رو بستم و بحرف مغازه دارا نکردم میگفتم واستا دلار ارزون ترم میشه..سیستم بستم 16ت الان همون سیستم بعد 8ماه شده 25تومن
از الان به بعد عمرا بتونم ارتقا بدم همینطور نجومی میره بالا..
دلار 173,080 خدا لعنت کنه باعث بانیشو
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©