چقدر گذاشتی ؟ من بیش از 10000 بار زدم نشد بی خیالش شدم دستم درد گرفت مجبور شدم 2 valuve که توی برنده ها داشتم قانع بشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برد Alliance
برد Na`Vi
چقدر گذاشتی ؟ من بیش از 10000 بار زدم نشد بی خیالش شدم دستم درد گرفت مجبور شدم 2 valuve که توی برنده ها داشتم قانع بشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادم نیست چقد گذاشتم ولی اگه ببره 2.20 میبرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش من بهت ایمان آوردم ...... بازیا بعدی هم پیش بینی کن
حال ادم بهم میخوره با بازی این خارجیا
گیم 2 رو doom لا گذاشت
گیم 3 رو dk
باهم بودن یاد نگرفتن چند بارم رفتن ti ، ای خدا
یه سریال باید برای dota بسازیم به اسم game of throwsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی یه key نداره قرض بده؟
آقا با اینکه باختم ولی ولی np .......... کسی نمیدونه بازیا بعدیرو کی میبره؟
2 تا بازی nvmi ها خوبن هر دو بازیش ، اما امروز معلوم نی چی به چیه
50 $
hahahaha
sare bazie ig ba lai
50$
bordam
albate sare bazi haye dg roo ham
79$
همیشه عملکرد تیم ها توی تورنمنت های مختلف رو با هم مقایسه کنید. با این فشردگی بازیها و تورنمنت ها هر تیم اون تورنمنتی رو خوب بازی میکنه که واقعا بدونه به یک جایی میرسه و اگر هم به جایی رسید واسه اون تیم ارزش کافی رو داشته باشه
مثلا تورنمنت esl یکی از اونهایی هست که همه تمام تلاششون رو میکنن و اکثر مواقع اگر روی تیم قوی تر بت کنید بردید...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Four-Eyes (09-18-2014),Mohammad_ai69 (09-18-2014)
70$ رو بازی (lv vs (lai زدم .ببازه به**fu میرم.
Mohammad_ai69 (09-18-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©