توی این هفته حدود 15k گرفتم ولی 13تاشو باختمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برد Alliance
برد Na`Vi
توی این هفته حدود 15k گرفتم ولی 13تاشو باختمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والله چی بگم ، من چند روز پیش با 1 $ که رو هم 4 ایتم بود شروع کردم تا دیروز به 30 $ رسید فکر کنم همشون همین دیشب سر 3-4 بازی رفتن رو هوا ، بیشترشم همین Empire ازم گرفت یه بار رو تیم مقابش بستم شاخ شد به گند کشید یه بارم رو خودش بستم دوباره گند زد و باختThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما زرنگی کردم یه Totem رو توی مارکت فروختم الان ، چون مارکتم تازه فعال شد گفتم هم اینو از دست نره هم تست کنم یه کم زیر قیمت دادم در حد 0.10 $ ، سریع خریدن ، مفت مفت 8.60 دلار رفت حسابم ، اینجوری حال میده وقتی دیدی یه ایتم خوب گیرت اومد بذار کنار که از دستش ندی
Four-Eyes (09-19-2014)
خدا پدر مادر lai رو بیامرزه سرش 70$ سود کردم فکر کنم ti5 هم ماله اون باشه
هر سال یه تیم جدید میاد غوغا میکنه اخرم ti رو میگیره alliance-newbee
لطفا فقط در مورد پیش بینی مسابقات گفتگو کنید و از شرط هایی که میذارید به این صورت مستقیم صحبت نکنید.
با تشکر از همکاری شما !
LoL
xdd tiny
یک به 10 میزد دمش گرم
تو عمرم انقدر به مرگ نزدیک نشده بودم تو بازی pr vs mym
خوبه چیزی مونده واست که بذاری برا من این empire پوکوند ههمه چیز رو ، باید از اول شروع کنم که حسش نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببین برو از رفیقت 10$ بگیر رو بازی 100%پیشبینی کن بعد 2-3روز 10$برات در میاد .با سودت برو پیشبینی کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی استیم wallet خودم 8 تا هست اما این روزا که نه اما دیروز کلا اشتباه کردم پس فعلا حسش پریدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (09-20-2014)
ZR>SFZ
ZR توی بازیا BO1 خوب عمل کرده و گرنه اگه BO3 اینا بود روی SFZ میذاشتم .... حداقل آیتم کم بذارید که باختید پشیمون نشین من خودم حدود 3.5$ اینا آیتم گذاشتم سر ZR
حتی اگه به جای SFZ تیم Secret هم بود بازم آیتم کم میذاشتم سر ZR چون تو BO1 هیچی معلوم نیست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©