MkSp] vs MvP.H6]
PokerFace] vs MvP.P]
چون بازی های bo1 هستن قطعی نیست که تیم قوی تر برنده بازی باشه ، اختلاف بین این تیم ها هم زیاد نیست .
برد Alliance
برد Na`Vi
MkSp] vs MvP.H6]
PokerFace] vs MvP.P]
چون بازی های bo1 هستن قطعی نیست که تیم قوی تر برنده بازی باشه ، اختلاف بین این تیم ها هم زیاد نیست .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بهتره سطحی تصمیم نگیرید طبق تحقیقاتی که من داشتم monkey دو بار مقابل mvp.h6توی bo1 شکست خورده
کسانی که خواستار پیوستن به guild رو دارن به بنده پی ام بدن که اگر مورد قبول بودن اینوایتشون کنم
متاسفانه هنوز guild به خوبی تشکیل نشده اما خودم میگم
MVP.H6] Vs Mksp]
PokerFace] vs MvP.P]
Rave] vs MvP.P]
نظر سنجی تیم های KPG vs eu4ia هم اضاف شد
[eu4ia - [KPG
البته یکی از اعضا میگه که eu4ia تیم پلی خوبی داره ، اما % کمی داره احتمالش ، چون بن و پیک KPG خوبه توی هم رده های خودش و بازی های اخیر خوب خودش رو نشون داده
اصلا کلا تیمی که همیشه 80% احتمال برد داره رو نباید روش آیتم گذاشت!
دیگه باید وقتی گذاشت که حداقل کمه کم Arcana باشه که البته اینجور مواقع من 3 تا Unc میزارم رو تیم % کم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من بازی ها رو دیدم دیروز KPG سه بازی داشت بازی قبلش رو 2-0 زد ، اما این بازی ادم بود که دستش تو سرش میگفت بای dc hook !!! ، بازی بعدی که با تیم دیگه هم بود دوباره 2-0 زد ، این d2l کاری می کنه که ایتم از دست بدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اونجایی که باید مدیر ( میلاد ) بیاد نظر سنجی بالا رو پاک کنه من همینجا پست میدم
نظرتون در مورد بازی DT168 - OsG چی هست ؟
این بازی همBo2 هست
خب با توجه به همکاری بروبکس guild دوتاباز ( با رای اکثریت گرفتن ) به این نتیجه رسیدیم DT میتونه ببره . البته امکان 1 - 1 هم هست چون بازی BO2 e .
Mohammad_ai69 (08-04-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©