This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدوستان اون بازی برای 3 هفته پیش بود :smile14:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکم به تاریخ پست ها توجه کنید بد نیست.
برد Alliance
برد Na`Vi
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدوستان اون بازی برای 3 هفته پیش بود :smile14:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکم به تاریخ پست ها توجه کنید بد نیست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
GG , EZ WiN FOR VP
بابا دمت گرم ایدی استیم منو ادد کن باهات کار دارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داش ایول بابت پیش بینیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی های دیگه رو هم بگو لطفا :d
متاسفانه من چیزی نداشتم که بزنم .... الانم هیچی گیرم نیومد فقط خواستم به شما بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ID Steam شما رو هم ندارم !
ایدی من : HositobiThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید nike nameto بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از این تاپیک منو add کن
ویرایش توسط ''iMM : 09-12-2014 در ساعت 09:56 PM
اقا ایدی تو پ خ کن من ادد کنم.یا همینجا بده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بلههههههه !!!
Na'Vi - VP آخر رو خودم بهش اضافه کردم البته
Mohammad_ai69 (09-14-2014),[DR.[mmL (09-14-2014)
ماشالاله این دوستمون زدن رو دست نوستراداموسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
guild هنوز فعال هست و عضو گیری میکنه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©