سلام دوباره
1ماهه میخواستم اینو بنویسیم(البته اینم بگم کلا روش نوشتنم فرق کرده )
Zeus یا به غول خودش پادشاه بهشت(زرشک) یه Int Range هستش که به نوعی یه Nuker به حساب میاد. از اون معمولا به عنوان Semi-carry ganker استفاده میشه(چون اسکیل هاش خیلی رو مخن ) . با اسکیل های magical اش دمیج زیادی به حریف وارد میکنه. با Cast range بالای اسکیل ها و Cool Down( در قسمت های دیگه آموزش ممکنه از CD استفاده کنم که مخففه اینه).
یه اسکیل داره به اسم Lightning bolt که Single Target هستش و با اون CD پایینش و True Sight + Mini Stun ای که داره اینو به یه Ganker تبدیل میکنه .
البته از Lighting Bolt میشه به اهداف مختلفی استفاده کرد : کشتن حریفی که Hp پایینی داره / به نوعی جمع کردن تیم حریف / به وجود اوردن بینش تو یه مکان / مریی کردن یه حریف نامریی(True Sight)
اونطوری که خودش میگه هیچ کس نمیتونه از خشم اون فرار کنه
اون() ها ربطی نداشت فقط خواستم یه تنوعی ایجاد شه
داستان هیرو :
Zeus خدای آسمان و پدر همه ی خدایان است. Zeus با همه ی هیرو ها به گونه ای رفتار می کند که انگار آن ها پسران غیرقابل کنترل و سرکش او هستند. پس از گرفته شدن توسط تعداد بیشماری از زنان فانی در قلب میعادگاه ها، همسرش با او اتمام حجت کرد و به او گفت اگر تو علاقه زیادی به جاودانه ها داری برو و یکی را پیدا کن و اگر خودت را با ایمان می دانی ، به سوی من با عنوان شوهر جاودانه ام بازگرد. در غیر اینصورت برو و با موجوداتت بمیر. او پس از جاودانه شدن به صحنه نبرد رفت تا پیروزی های خود را تثبیت کند.
Zeus, the Lord of Heaven Make your offerings. Zeus is here پیشکشی های خود رو اماده کنید که Zeus اینجاست
نقاط قوت :
یه Nuker خیلی قوی در اواسط بازی
هیرو Range هستش
True Sight مجانی که حریف های نامریی رو نشون میده
بازی کردن باهاش اسونه
یکی از بهترین Ganker ها توی بازی
یه ریش فوق العاده خفن(LOL)
نقاط ضعف :
راحت میمیره
Attack Speed اش از حرکت حلزونی Tinker هم کند تره(کلا کمه AS اش)
راحت با Mana burn از بین میره
اگه دیدین کسی تو بازی اینو برداشت سریع Report کنینش چون 100% Kill های شما رو میدزده
اسکیل ها :
اسکیل 1:
نکات :
0.2 ثانیه طول میکشه تا به وجود بیاد(سریع تر از بقیه اسکیل های Zeus)
اسکیل 2:
نکات :
یه Mini-Stun به وجود میاره که به Zeus کمک میکنه جلوی Channeling هارو بگیره
True Sight فوقش برای 4.5ثانیه مومنه
میشه روی زمین هم زد .در هر حال به نزدیک ترین حریفی که تا شعاع 375 باشه خسارت میبینه و Stun میشه
اسکیل 3:
نکات :
خسارتی که به حریف وارد میشه قبل از خسارتی که اسکیل استفاده شده به حریف میده, وارد میشه
Item ها به این اسکیل مربوط نمیشوند
ربطی به اینکه حریف مریی یا نامریی باشه نداره
Ultimate شما :
نکات :
به شما برای 3ثانیه True Sight میده
به نامریی ها خسارت وارد نمیکنه . در هر حال اگه حریف نامریی تا شعاع 900 یه هیروی خودی باشه True Sight به وجود میاد و اون هیروی نامریی دمیج میبینه
اگر هیروی حریف در نزدیکی خودی نباشه فقط True Sight به شما میده ولی حریف خسارت وارد نمیکنه
1000شعاع بینش اطراف کسی که Wrath بهش خورده به وجود میاره برای شما(صبح یا شب فرق نداره)
خسارت بعد از Magic resist هیرو بهش وارد میشه 168.75/262.5/356.25 (330/405/480*)
ایتم گیری :
شروع بازی
و که یه Hp Reg خوب داشته باشید
این ایتم بی ارزش برای Mana Regen(خودم تو این 3سال Dota رفتن خیری ازش ندیدم شما رو نمیدونم )
و یکم Stats شما رو بالا میبرن
اوایل بازی :
که همیشه اوله(اونقده ارزش داره توی بازی رنگ زیرش طلاییه )
یادوتونه اول بازی یه گرفته بودید؟فک کردین میزارم بفروشینش : X تا اینو نگرفتین عمرا بزارم بفروشینش که البته NT رو تبدیل میکنیم به یه force staff .
حالا یک عدد به inventory اضافه میکنیم تا هیچ وقت گشنگی در رابطه با Mana / Hp نداشته باشیم
ایا خریدن برای هیرویی که زندگیش به مانا بستــــــــــــــــــــــ ـگی داره دلیل میخواهد؟جواب شما : خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــر
این **** هم کمی به شما Stats میده و Magic resist حریف رو میاره پایین :\
بستگی دارن به بازی :
فقط دمیج Ulti شما رو افزایش میده و به نظر من خوبه ولی به عنوان اولین ایتم نگیریدش
این رو هم میشه اولین ایتم انتخاب کرد هم نه.اگه تیم شما جلو هستش و شما هم دارید خوب پیش میرید ولی تا جایی حریص شدین که میخواین حریفی که 700Hp براش مونده رو هم بکشید این خوبه ولی اگه عقبید و شما هم پشت سر هم دارید Feed میدید یا به نوعی دارن R*pe میکنن به شما(این قسمت رو مطمئن نبودم بنویسم ولی برای خنده ) اول برید سراغ ایتم های بهتر
ایتم فوق العاده عالــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی هستش مخصوصا اگه خیلی نیاز به وقت برای Attack دارید
ایتم بدی نیست و Mana /Hp reg خوبی میده
ایتم گیری از نگاهی حرفه ای : (بالایی رو خودم مینویسم ولی این از نگاه محبوب ترین آموزش این هیرو هستش)
(این دفعه سمته Dota buff نرفتم چون خیلی ها گفتین که Dotabuff با توجه به player ها میزاره و ... )
اسکیل گیری :
باید اسپم کنید اسکیل هاتون رو دیگه
مچ ها :
Gyro : هم Slow داره هم Stun که میتونه با Lightning Bolt شما قاطی شه و یه خسارت بالا وارد کنه
Magnus : فقط Ultimate خوبی داره که یه Mini - Stun میکنه و 100البته دشمن هارو یه جا جمع میکنه تا Lightning Bolt شما روی 2نفر جواب بده + Arc ligthning شما روی تمامی حریف ها میپره.
Disrupter : اسکیل 2- Ultimate ش مچ شماست.Disrupter یه Ulti + 2 میزنه که باعث میشه حریف یه جا بمونه و به شدت خسارت ببینه + Arc ligthning شما روی تمامی حریف ها میپره.
Enigma : یه Stuner و Disabler خوب که با اسکیل های شما به خوبی مخلوط میشه + Arc ligthning شما روی تمامی حریف ها میپره.
T protacter : با Ultimate اش حریف هارو یه جا نگه میداره + اینکه شما رو توی Map به خوبی Cover یا همون Support میکنه و به شما کمک میکنه فرار کنید. چه با اسکیل 1 با Hp regen که Global ه . در ضمن باعث میشه Arc lightning روی همه بپره
Undying : این Str حریف رو خیــــــــــــــــلی کم میکنه و باعث میشه اسکیل های شما خسارت خیلی بیشتری بدن
DS : میتونه به شما MS اضافه بده + اون دایره بنفشش() که به شما کمک میکنه بدون هیچکاری به حریف های نزدیک خود خسارت بدین
Venom : این به نوعی کمکی شما میشه و حریف رو هم Slow میکنه
Jugg : یه Attacker خوبیه که به نظر من دلیل اصلی ش اینه که Healing Ward داره که به شما Hp Reg خوبی میده
Faceless Void : این هیرو با Ultimate فوق العاده عالیش حریف رو Disable میکنه. ولی شما تا اون حد Range ندارید پس فقط میتونید اسکیل بزنین + Arc ligthning شما روی تمامی حریف ها میپره.
AA : والا این فقط یه Slow داره دیگه ولی Ultimate اش واقعا خوبه
Nature : این به نوعی بهترین مچ شماست . Nature از Ultimate خودش استفاده میکنه و هم زمان شما هم Ultimate میزنین و تمامی حریف هارو توی Map نشون میدید تا Ultimate Nature به تمامی هیرو های حریف بخوره
IO :میتونه Support خوبی باشه با اسکیل 1 ش و اگه حریفی با Hp کم توسط Ult شما مشخص شده باشه شما رو تا اونجا TP میزنه
SB : یه Mini stun و یکم MS بیشتر ولی من اینو به عنوان مچ نمیبینم واقعا
حریف ها :
کسایی هستن که کشتنشون واقعا سخته
Viper : توی 1v1 معمولا ازش میبازین و بخاطر اینکه شما رو به شدت Slow میکنه به عنوان حریف به حساب میاد
Drow : شما رو Slience و Slow میکنه که دیگه 100% خواهید مرد
Bristle back : کشتنش تو 5v1 هم سخته چه برسه تو 1v1
LS : میتونه خودشو Magic immune کنه و شمارو Slow کنه . همون MI کافیه تا شما کاملا هیچ کاره بشید در برابرش
Visage : خودم تا حالا فقط 2-3 بار Visage رفتم و واقعا زیاد دربارش نمیدونم اما میدونم Slow خیلی خوبی داره و Armor/Magic Resist خیـــــــــــــــــــــــ ــــلی بالایی میگیره با اسکیل 3 خودش
Meepo : شما رو یه جا نگه میداره وSlow میکنه و با Meepo های دیگه در هر ثانیه خسارت خیلی بالایی به شما وارد میکنن
Ench : نه تنها Attack Speed شما کاملا از بین میبره هم شما رو Slow میکنه هم خودشو در همون حال به سرعت Heal میده
Chen : خسارت خوبی با اسکیل خودش وارد میکنه و شما رو Slow میکنه و اگه Hp ش کم شد سریع با Ulti Heal میده خودشو. این تو بازی باشه خودش خطر ناک نیست , یاراش خطر ناکن چون میتونه به خوبی اونارو Support کنه
T protacter : نه تنها مچ شماست در همون حال حریف شما هم هست بخاطر دلایلی که بالا هم گفتم
Ogre Magi : اگه اسکیل ها 3X - 4X بشن(مخصوصا Stun اش) با همون اولین Stun شما خواهید مرد
مسلما بعضی ها الان فکر میکنید که Pudge هم دشمن اصلی شماست ولی اگه شما بتونین با Zeus خوب بازی کنید میتونید بسیار راحت جلوی Pudge رو با اون Mini Stun بگیرید ولی بازم حریف شما به حساب میاد
حریف با گرفتن این Item ها یا اسکیل ها Magic Resist خودش رو بالا میبره و باعث میشه اسکیل های شما خسارت کمتری بده
این اسکیل ها نه تنها به شما کمک میکنن , میتونن در برابر شما هم خیلی موثر باشن