اصطلاحت مهم نیستن مهم نحوه آموزش هیرو اینوکر هست آیتم ها هم خوب بلدم برا اینوکر چی ببندم فقط لول زنیش رو میخوام یاد بگیرم
اصطلاحت مهم نیستن مهم نحوه آموزش هیرو اینوکر هست آیتم ها هم خوب بلدم برا اینوکر چی ببندم فقط لول زنیش رو میخوام یاد بگیرم
خوب تو این آموزش نحوه درستشو گفته ..... شاید شما بخاطر تغییر شکل عکس اسپل ها توی دوتا2 یکم گیج شدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا میخوام بدونم لول سه این هیرو چجوریه شما میگید مثلا رو کتابه کلیک کنم چیکار کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکیل 3 این هیرو exort هست و مقداری دمیج اضافا میکنه بهتون و قابلیت ترکیب با 2 اسکیل دیگر رو داره .... دیگه ساده تر از این نمیتونستم بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کارشو که نخواستم چجوری بزنمشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش باید با ترکیب دکمه های w e q خودت لول رو بسازی
روی کتاب نگه داری میگه مثلا qqq چی میشه و qqe چی میشه و...
اموزشی که ماها مینویسیم میره بالا مثل zeus دیگه نمی تونم بیام بگم این اسکیل رو روی این حریف بزنین تا به اون بخوره و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیز های مثل این دیگه برای ابتدای کاره
انجمن هم فرق نداره برای هر 2
بعد الان که دوتا 2 اومده دیگه کسی روی اموزش دوتا 1 کار نمیکنه
در اخر :
اونطوری که شما توی پست هاتون نوشتین , شما تازه دوتا رو شروع کردین و با همین چیز های مبتدی هم اشنایی ندارین(البته منظورم این نیست که شما یهnoob هستید منظورم اینه که شناخت زیادی ازشون ندارین )
به نظرم بهتره شما تا چندین ماه با هیرو هایی که ساده هستن کار کنین
چون حتی کسایی هستند که با اینکه چند ساله دارن بازی میکنن هنوز با invo ضعف دارن
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
noob حرف بدی نیست ...... مخفف کلمه ی newb هست و به معنی پلیر تازه وارد هست وبه کسایی میگن که تازه واردن یا شاید هم زیاد بازی کردن ولی هنوز نمیتونن خوب بازی کنن
ببخشیدا ولی من شیش ماه تجربه دارم همه آیتما هم بلدم خوب کیل میگیرم ولی فقط کار با اینوکر برام سخته من فقط بلد نیستم کحریپ آتشی ها و شهاب سنگشو بزنم بقیرو بلم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن دوتا 2 از دوتا 1 سخت تره فرقی هم نداره کاربرد هیروهاش فقط گرافیکش بالا تره و آیتماش شکلشون فرق میکنه همین بعد وقتی شما آموزش اینوکر را میگذارید آموزش هست یعنی باید همه چیز رو از اول در مورد اینوکر یاد بدید
Four-Eyes (08-17-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©