بچه ها لطفا داستان obsidan و doom رو بزارید!
بچه ها لطفا داستان obsidan و doom رو بزارید!
سلام نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی در دوتا یک ییه هیروی جدید قراره بیاد فکر کنم اسمش sun wokang هست.
اگه ممکنه و کسی میدونه یه توضیحی به همراه آموزش لول های این هیرو میده؟
ممنون
ویرایش:آقا هیشکی هیچی نمیدونه؟پس شما ها چیکار میکنید؟
ویرایش توسط antigoon : 06-07-2014 در ساعت 12:12 PM دلیل: غلط املایی
داستان و آموزش هیرو razor و داستان هیرو گوبلین ( انگلیسیش چطوریه ؟ )
سلام ببخشید ممنون میشم یه اموزش راجب chaos knight بزارید
ویرایش توسط KIL : 08-06-2014 در ساعت 02:16 PM
سلام
ممنون میشم آموزش کامل هیرو Axe رو بزارید برای دوتا ۱
مپ هم : DotA v6.81c
یک سوال هم اینکه مپ ها چه فرقی داره ؟
اگه من آیتم بندی یک مپ دیگه برای Axe رو ببندم چی میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
یک سوال دیگه هم اینکه یک راهنمایی یا آموزشی بزارید که برای هر مپ چطوری تشخیص بدیم که چه آیتمی برای این هیرو و مپ باید بست
ممنون از زحماتتون
سلام دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آموزش هایی که این جا مطرح میشه فقط برای آخرین ورژن مپ DotA ست و راجع به مپ های دیگه معمولاً بحث نمیشه.
در ضمن دوتا و دوتا 2 تفاوتی با هم ندارند و شما میتونی از آموزش های دوتا 2 سایت هم استفاده کنی.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
kiavash (11-30-2014)
اموزش obsidan لطفا
منم همین آموزش ها رو می خوام
امروزه در بسیاری از مکان ها از درب های کرکره ای استفاده میکنند.ودر میان آنها درب کرکره ای آلیران از مرغوبیت بالایی برخوردار است و طرفداران خاص خود را دارد.
بزودی آموزش کامل کامل کامل هیروی shadow fiend + تغییراتش توی پچ جدید رو براتون قرار میدم،پیروز باشید.
پ.ن = فقط دنبال داستان کاملش هستم.
اینم بگم اگه کسی هیروی سخت دیگه ای ! رو مد نظر داره بگه اونم قرار میدم.از الان دیگه کلا تایمم FREE هست.
ویرایش توسط Apdentist : 04-27-2016 در ساعت 05:06 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Milad._.R (04-27-2016)
NaGa رـه هم بذارید
[SIGPIC][/SIGPIC]
A_W_Z_2 (04-27-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©