ببخشید ولی اتک انیمیشن؟؟؟چی هست من متوجه نشدم...
ببخشید ولی اتک انیمیشن؟؟؟چی هست من متوجه نشدم...
همون ulti که توی هیروها و...میچرخه ، چون به صورت اتک هست بهش میگن اتک انیمیشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sepehr_R (09-24-2014)
Septer خوبه فقط برای زمانی که Hardcarry نیستید. هر بار توی تور ها دیدم juger انتخاب شده طرف رفته Bf و بعد چیز های دیگه و جالب اینه که هر وقت hardcarry نبوده رفته Septer .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
amir19 (09-02-2015)
خودتون یه بار امتحان کنید آقانیم رو تفاوت رو متوجه میشید , تویه پسته قبلی کاملا توضیح دادم در موردش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در هر صورت نظر شما محترمه
ATER جان به نظرم morphling هم اضاف کنی خوبه ، به شخصه خودم از زمان دوتا 1 تا الان به این هیرو اعتقاد دارم که اکر بازیکن پشتش باشه و بتونه پا بگیره یکی از carry های خیلی شاخ میشه البته اول بازی یه کم برای مبتدیان سخته که بتونن باهاش گلد جمع کنن
من خودم به شخصه اگه فارمم زیاد باشه اول میرم bf اما اگه فارم نداشته باشم میرم به آقانیم !
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
ATER (02-25-2015)
اینکه Aghanim جزو اصلی ترین آیتم ها برای Jugger که شکی توش نیست ! Cd رو کم میکنه Slash رو زیاد میکنه و... !
حالا نهایتا میشه اول bf رفت بعد Aghanim ولی اینکه اصلا نگیری زیاد جالب نیست .
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
به نظر من هم aghanim آیتم اول جاگره بعد از پاور تریدز. 4 تا claricity با W و پاور تریدز و جانگل: اگز مین 15. وقتی آگزو گرفته باشی فقط کافیه هیرو بدون کیریپ اطرافش گیر بیاری کیل خیلی راحت میگیری و فارم فوق العاده برای BF. 4 بازی آخرم با جاگ همه رو بردم همه هم تا مین 20 حریف 3 4 کیل جلو بود تا اگزو گرفتم GG شده. در ضمن این که میگین دمیج زیاد باید باشه برای وقتی یه که حریف hp زیاد داشته باشه مین 15 همه 2000 hp هستن مگه اینکه طرف پوج باشه 20 تا کیل گرفته باشه
amir19 (09-02-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
AGHANIM?Kidding me??ha
شما اگه Vladimir/Deso/Power/Butterfly/fury
بری با یه بشر یا ملستروم دیگه نیازی به Aghanim نداری
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
بعد از Drum میشه آقانیم بست خیلی هم خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینهمه تعجب داشت واقعا ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©