نه اونو همینجوری نوشتم باحال باشه:pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اگه هیرو رو اتکر کنید دیگه نیازی به آقانیم ندارید آقانیم جایه یه آیتم خوب رو میگیره!
نه اونو همینجوری نوشتم باحال باشه:pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اگه هیرو رو اتکر کنید دیگه نیازی به آقانیم ندارید آقانیم جایه یه آیتم خوب رو میگیره!
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
جاگ میتونه اتکر خوبی باشه ولی اول گیم نمیتونه اونقدر اتک سنگین بده که حریف رو از پا دربیاره . آقانیم بعد از bf معمولا بهتر جواب میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Four-Eyes (12-19-2014)
چی بگم والا این تفاوت سبک ها رو نشون میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من به شخصه براش نمیرم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Aghanim فقط جلوی بعضی از هیرو ها برای Jugg خوبه نه همیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرف شما درسته بعضیا همیشه در همه حالت Aghanim میگیرن برا Jug که Useless میشه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
رهی (12-19-2014)
Aghanim وقتی واسه Jug مناسبه که شما جولتون هیرو های هست که دمج خیلی سنگین یا هیرو های که تانک هستن باشه و شما نمی تونین برسین تا اتک بدین ! از نظر من اولین ایتم باید درام رفت بعد Yasha بعد 1 Perservance بعد Aghanim
وات د ؟ یاشا؟ بعد پرسونس بی اف کامل نمی کنی؟ یاشا برای چی آخه؟ اصلا نقش جاگ اتکر نیست که تا مین 30. مثلا فرض کنین جلوتون PA یا PL یا حتی AM باشه تا مین 30 چطور میخواین OP کنین تو اتک؟؟؟ ولی با اگز سریع اولتو می زنی و فرت. تازه فکر کنم میس نمیکنه blade dance چون یه بازی بود هی مزدم رو PA و میس نمی دیدم. بی اف برای اونه که یه تیم کنار هم هستن اولت میکنی رو همشون کلیو میشه! یعنی دمج وحشتناک میده رو کل تیم حریف. بدون اگز لول 11 باشی 6 بار میپره خوب که چی کیو میکشه؟
Yasha تبدیل میشه به Manta و پرسونس هم تبدیل میشه به BF .یاشا بهش اتک اسپد و مو اپسید و همنطور قدرت فارم کردنشو زیاد مینکه . خصوصا با درام که سرتش بالا میره . گفتم که بستگی به بازی داره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی jugger میر mid یا jungle براش آیتم Agha خوبه ولی وقتی قرار safe line بره و Hardcarry باشه بهتر هست BF بخره و به سمت آیتم های دیگه حرکت کنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
برعکس نگفتی ؟ برای Jungle بهتره BF بری که هیلت سریع پر شه، کریپ دسته جمعی بزنی، 1 اسپم کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
حالا یکمم خارج از بحث بریم یه سوال. امروز یه بازی حریفا BH و NP و KoTL و void و اون یکی یادم نیست بودن من جاگ تا اولت میکردم همشون اینویز میشدن مپ خالی میشد وویدم در میرفت اکس ما جم گرفت 3 مین نشده bh گرفت. خلاصه یکیم من گرفتم اونم گرفتن کثافتا. تو این شرایط چیکار کنم؟
ویرایش: تازه اون گیم مید بودم خیلی هم سریع فارم کردم اول بازی عالی بود مین 13 اگز بستم 19 بی اف.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©