حیلی هیرو ها میزننش pl - ck - troll برا هر هیرویی حریف هست اینطوری نیست که یه هیرو بی حریف باشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
early game منظورم زمان کمک کردن به تیم هست که به سرعت فارم مربوط میشه .
حیلی هیرو ها میزننش pl - ck - troll برا هر هیرویی حریف هست اینطوری نیست که یه هیرو بی حریف باشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
early game منظورم زمان کمک کردن به تیم هست که به سرعت فارم مربوط میشه .
Amin-Wanted (04-07-2015)
اگه تیمی که اسپکتر توش بازی میکنن اجازه بدن که با آلتیمیتش یتونه کیل بگیره سرعت فارمش اول بازی خیلی بیشتر میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا نیازی هم نیست تو درگیری شرکت کنه با یه آلتیمیت به موقع راحت میتونه یک یا حتی دو هیرو در حال فرار رو اوایل بازی بکشه
ولی خب من خودم زیاد خوشم نمیاد ازش چون خیلی اعصاب می خواد بشینی نیم ساعت فقط پول جمع کنی
معمولا اکثر بازیا تا 30-35 دقیقه جمع میشه تو سرور اروپا
Deadking (07-24-2015)
بعید بدونم لازم باشه اون همه فارم کنی ! 35 دقیقه مگه جنگه o_OThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه تیم حریف early نخوابوندش میتونه توی 20-25 دقیقه به تیم جوین بده . ( با یه رادیانس و بوت ) یا بیلد دومش که diff هست .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
به اونقدر نمیرسه امین چون امروزه تا min 10 بالای 20 تا کیل رد و بدل میشه و اگر Troll توی بازی باشه زیر 30 دقیقه تموم میشه بازی مگر اینکه هیروی های Escape یا Counter Gank داشته باشینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عکس زیر از بازی خودم هست که قرار بود مین 12 13 Radiance بیاد که...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (04-08-2015),H.e.x (07-27-2015)
من خودم براش crimson guard + difusual + manta میرم همیشه .. بیشتر جواب میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتی بازی های 7k دیدم براش mek میرن o_O
What happened ? Axe happened
radiance موقعی خوبه که تیمت اونقدری خوبه که میزاره زیر 15 مین رادیانس رو بیاری . در ضمن زمانی هم خوبه که میدونی تیمت داغونه و لازمه که late game رو خودت تنهایی جمع کنی . واسه همین radiance میری و بعدش میری فارم . البته اینجور موارد قبلش یه drum یا van لازمه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
آیتم ریسکی هست spec هم از جمله هیروهایی هست که ملت روش حساسن یعنی نمیزارن free farm باشه gank ش میکنن مثل : void یا pl از نظر من rediance برای spec مثل bf برای pa هست که بازیشونو به تاخیر میندازه که من کلا نمیرم نه bf برا pa نه rediance برا spec .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا میرفتم اما الان با توجه به gameply هایی که میبینم نه
What happened ? Axe happened
Deadking (07-24-2015)
من خودم سبک s4 بازی میکنم و براش mom میگیرم با manta که دیگه اتوماتیک gg میشه اما اون بازی میگم قرار بود مین 12 13 Radiance بیاد که دیدیم یهو همشون تو جنگل مان اصلا امنیت مپ وجود نداشت 24ـی Smoke بودنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آیتم بندی هم به رنک ربط نداره و یکسری آیتم ها Situational هستند...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من یک بار mom رفتم ، اگه یارایی داشته باشی که بتونن پشتتو داشته باشن خیلی کمک میکنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی با این حال radiance برای spec فوق العاده ست . گاهی اول phase - بعد vanguard و حتی بعد از اون حدود دقیقه 25-30 radiance هم خیلی خوبه . چون هم متیونه شما رو تو فارم کلی جلو بندازه و توی تیم فایت ها تاثیر بسزایی داشته باشین
به نظر من این هیرو یک مقدار که فارم کنه می تونه Intiator خوبی بشه و به نظر من یکی از بهترین مچ هاش هیروهایی که اسکیل فول مپ دارن مثل Zeus-Ancient-Nature Prophet چون دمیج میدن و جای هیرو های حریف رو نشون میدن و هیرو bloodseeker به دلیل اینکه جای هیرویی با hp کم رو نشون میده و راحت میتونی ulti بزنی و kill بگیری
من با این هیرو نزدیک 15تا win موفق توی public normal (و چند تا هم توی rank) داشتم و همیشه برای این هیرو این آیتم هارو به ترتیب میرم : phase boots - vanguard - radiance - diffisual blade و بعدش یکی از اینا یا چند تا با هم میگیرم : manta-heart-bkb-deadlus
بعضی موقع ها هم وسطای بازی blade mail میگیرم . اکثرا هم این سبک آیتم گیری جواب داده مگر اینکه اونا carry early game خوبی داشته باشن یا range که خیلی اذیت کنن و نذارن فارم کنی
به نظرم هیروهای اتکر نمیتونن جلوی spectre وایسن و فقط nuker ها با اسکیل های قوی و stoner اسپکتر رو میزنن که اونم با bkb یا manta یا heart تقریبا حل میشه گرچند نیاز به فارم زیاد داره
"I'm the beast of bedtime tales."
Deadking (07-24-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©