دوستان اشاره هایی کردن منم یه چیزی در این مورد بگم .
قبل از اینکه شروع به بازی dota کنم میرفتم توی گیم نت ها call of میزدیم و اون موقع یادمه کلا دوتا 1 ها رو مسخره میکردم که این چیه بازی میکنین ! به پیشنهاد یکی از دوستان وارد دوتا 1 شدم پس بر این شد که گیم نتی ها به من یاد بدن همشون هم به حساب شاخ دوتا بودن کمترینشون 4 سال سابقه بازی داشت و بنده هم نمیدنوستم ایتم چیه اصلا ، تا اینکه شروع کردن به بازی یاد من ، اما من دیدم فایده نداره رفتم توی کار ریپلی ، و بعدش توی همون ریپلی ها شگردها رو یاد گرفتم و طی 6 ماه جوری شدم که وقتی میرفتم گیم نت اونا از من سوال میکردن میگفتن فلان چیز خوبه و ....
بعد اومدم دوتا 2 ، دوباره از کسی یک ذره سوال نکردم که فلان چیز خوبه برا فلان هیرو یا نه ، بازی خیلی میدیدم ، تورنمت های زیاد میدیدم ، ببین بذار روشن کنم جمله ی خودم رو ، تقریبا 2700 ساعت فکر کنم بازی دوتا 2 من اجرا بوده ، شاید باور نکنین 70 % وقت رو صرف تماشا کردم و تنها 30 % رو بازی انجام میدادم
پس به نظر من مهمترین چیزی که بخوای یاد بگیری تماشای بازیه ، بازیکنان معروف هست و سبک ها رو با هم مقایسه کنی و بری خود اجرا کنی که ایا برای شما ج میده یا نه ، سعی کن با همه هیرو ها بازی کنی اما برا خودت معلوم کن که بهترین سبک که باهاش حال میکنی چی هستش ، این از تجربه خودم که توی مدت بسیار کم به نتیجه رسید
اموزش ها معمولا فضایی هستش که با نت ما ایرانی ها سخته تا دقیقه فلان این ایتم هایی که توی اموزش میگن ببندین ، نمیگم امکان نداره ، چرا اگر خوب بتونی گلد جمع کنی و به قولی A attck از دستت نره سریع پول میکنی و اتیم ها رو میبندی و شدنیه
مهمترین نکته هم اینکه ،
بازی گروهی یاد بگیر ، 80 % ایرانی ها و پلیرهای نقاط مختلف دنیا ، فکر میکنن تنهایی سوپرن ، به همین خاطره دیده میشه طرف 40 کیل کرده اما بازی رو باخته ، یه رفیق داشتم توی بازی تکی حرف نداشت اما از بازی گروهی اندازه پشه ای هم بلد نبود ما مسخره میکردم توی فلان بازی 10 رمپیج زده اخرشم جمع شده
، پس پس فقط به فکر بازی گروهی باش
زیاد نوشتم شایدم همش رو نخونی
موفق و سربلند باشی