سلام ، میرم سر اصل مطلب
3 ماهه منتظر این Cup هستم دوستام دبه کردن هیچکس نمیاد شرکت کنه دونبال 4 تا Player برای tour میگردم ، رنک مهم نیست Commend - Wins - LVL پایین نباشن کافیه
ADD ME
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
سلام ، میرم سر اصل مطلب
3 ماهه منتظر این Cup هستم دوستام دبه کردن هیچکس نمیاد شرکت کنه دونبال 4 تا Player برای tour میگردم ، رنک مهم نیست Commend - Wins - LVL پایین نباشن کافیه
ADD ME
ویرایش توسط ''iMM : 09-01-2014 در ساعت 09:29 PM
دوستانی که پول ندارن چرا add میکنن آخه ؟! :imtwitchingplz::imtwitchingplz:
یرو add کرده 2 ساعت صحبت کریدم میگم خوب پولو بریز ثبت نام کنیم میگه وای خدا اصلا حواسم به پولش نبود :incomprehensionplz:
Four-Eyes (09-02-2014)
just one more player - up !
در مورد تورنومنت هم مثل اینکه persian gulf هستش و جزو pro حساب میشه :imspeechlessplz: و تا اخر هفته میاد
پس اگه کسی میخواد بیاد دیگه حداکثر تا پنچشنبه بگه
''iMM (09-02-2014)
عزیز یه تیم دیگه بیشتر نمونده ... تا 1 ساعت آینده پر میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (09-02-2014)
دقیقا از وقتی که Update بیاد ، شما منو Unblock کن کارت دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز
من زمان دقیق بازی هارو نمیدونم !
به همین دلیل Remove کردم
چون دارم نت رو عوض میکنم ممکنه روز مسابقات نتونم حاضر شم
اگه زمان دقیق مسابقه ی تیم خودتون رو میدونید خبر بدید من میرم گیم نت بازی میکنم ! پینگشم خوبه...
برای پول هم مشکلی ندارم
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
به هر حال remove لازم نبود ، یه جور بی احترامیه ! اتفاقا ما هم تیممون تشکیل شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
good luck by the way
اگه فکر میکنید بی احترامیه عذر میخوام.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط دوست داشتم با کیا تو یه تیم باشم !
آرزوی موفقیت در مسابقات pgc
Good Luck
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
''iMM (09-02-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©