آقایون مهربون باشین مجبور نشم پاک کنم
آقایون مهربون باشین مجبور نشم پاک کنم
W33 رنک اول اروپا رو همه با meepo میشناسن .همین الان تو google سرچ کنین w33 اولین چیزی که میاد w33 meepo هست!هر وقت تو twitch بازیشو نگاه میکنم همه تو چت هی meepo pick meepo pick میکنن...اصلا آواتاره اکانتشم عکسه meepo هست آقا :d بهترین meepo باز حال حاضر جهانه..تو پلیرهای پرو هم singsing خیلی خفن بازی میکنه باهاش.قدیما تو مسابقات هم پیک میکرد.
بهترین کانتر میپو بدون شک WW هست یعنی با ulti که داره راجت رو یکی از میپو ها بزنه خودشون خودشونو میکشن تمام :d
بهترین و بد ترین کانتر های meepo = earth shaker -lich -ember spirit- ولی winter wyvern نسبت به اینا خیلی کم تر هست . es +aghanim یا lich +aghanim واییییی این لیچ با آقانیم خدای آدم رو در میاره.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Fery (12-03-2015)
جالبه بدونید این w33 اهل سوریه هست
اینم عکسشه ( منو یاد تاکسی دیونه انداخت )
الان بازیشو با دقت دیدم از shakdota هم بهتره
کسی می تونه هات کی ها شو گیر بیاره ؟ از اسکریپتی چیزی استفاده می کنه ؟
من یه اسکرین از هات کی هاش گیر اوردم ولی با چیزی که تو استریمش بود فرق داره انگار البته داشت lesharc استریم می کرد
آره عربه 100 درصد از اسکریپت استفاده میکنه.
لینک این هات کی هارو قرار بده لطفا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Fery (12-03-2015)
اگه این اسکریپت رو دارین میتونین لینکشو اینجا بذارین ؟ سازنده اسکریپت انگار لینکشو برداشته یا من پیدا نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
بفرمایید دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
داداش توضیح میدی script چیکار میکنه من نمیشناسم این چیزاروThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش : یه توضیحم راجع به کلید هاش و غیره بده بی زحمت
من طبق فیلمی که گذاشت ازش استفاده کردم خیلی وقته استفاده نکردم
[DR.[mmL (08-26-2015)
دوستان یکی درباره هات کی توضیح میده و چطوری میشه تنظیم کرد و...
این اسکریپت رو دانلود کردم ولی نمیدونم باهاش چی کار کنم
میخوام هیرو چلنج رو کامل کنم کل فکرم اینه که چطوری میپو رو رد کنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©