از برنامه استفاده کن به جای اسکریپت
فکر کنم اسمش meepo it
یا
nsr multifunction
بود
از برنامه استفاده کن به جای اسکریپت
فکر کنم اسمش meepo it
یا
nsr multifunction
بود
ویرایش توسط bayani : 12-03-2015 در ساعت 10:12 AM
آخه چرا خودتونو زحمت بدین برا اسکریپت ،از Quick Cast استفاده کنین (البته به نظره من) کلیک موستون هرجا باشه همونجا در جا لول میزنه هیروتون ،من خودم میپو بازی کردم و از QC استفاده کردم خیلی جواب میده اینم راهنمای تنظیم :
Capture.JPG
ببخشید که کپی رایتو رعایت نکردم.
ویرایش توسط Fery : 12-03-2015 در ساعت 04:32 PM
slm mi2unam ye kam az tipic gozashte vali bad nis begam ke are w33 dar hale hazer behtarin player meepo e vali age devilish ro beshbasi be nazaram un khodaye meepo bud harchand ke dge dota 2 ply nemide
سلام من 3 دفعه با این هیرو بازی کردم و بگم تا حالا باهاش بازی نکردم ( بدم میومد )
یک سوال !
من با میپو اصلی وقتی تور میندازم چطوری رو همون حالت که همه میپو هارو انتخاب کردم برم روی بعدی که تور بندازم ( منظورم اینه که 4 تا میپورو کلیک دادم رو هیرو حریف با اصلی تور زدم چطوری برم رو بعدی ؟ )
وسط درگیری دونه دونه باس کلیک کنم تور بندازم
pishva (03-27-2016)
دوست عزیز برو تو تنظیمات بخش گروپ (یه همچین چیزی) بذار رو Tab برا عوض کردن .... بعد برو لول تور رو quick cast کن یعنی تا میزنی هرجا موست باشه تور رو مینداززه. بعد وسط درگیری سریع Tab + Q (مثلا Q رو تنظیم کردی تور بندازه) میزنی . از این روش میتونی برا poof هم استفاده کنی.
reza (06-04-2016)
سلام تو گیم نت دیدم که یک نفر میپوشو طوری تنظیم کرده بود که وقتی اسکیل2 شو میزد پنج تا میپو با هم 2 میکردن و دیگه لازم نبود تب رو بزنی
چطوری میشه این کار رو کرد!!!
اینا با برنامه این کارو میکنن
با تب بازی کنی خیلی بازیت بهتر میشه و میپو ها رو راحت تر میتونی سویچ و جابجا کنی توی کل مپ
quick cast رو بلدم
ولی مشکلم اینه که
وقتی میخوام بلینک پوف کنم
با زدن تب میپوی اصلی هم پوف میکنه و نمیشه بلینک کرد روی دشمن
میخوام وقتی تب رو میزنم روی میپوی اصلی نیاد و 5 تا میپیوی دیگه رو تک تک بره
چیکار کنم ؟
داش گلم wraith king پیک بده خوراکته .... خوب یکم سختی باید بکشی برا بازی باهاش دیگه. وگرنه سختیش برا چیه پس؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالت خوشه ؟
من دارم یه چیزه دیگه میپرسم حاجی
میگم روی میپوی اصلی نمیخوام پوف بشه
تو میگی wraith برو ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©