سلام دوباره.
امشب براتون اموزش meepo رو گذاشتم.
البته اموزش کاربری این توی سایت هست که خیلی خوب روش کار شده(به همین دلیل اون حرفه ای رو جلوی این نوشتم). دیگه بیشتر از این حرف نزنم و برم سراغ آموزش
Meepo یا همون Geomancer یه melee Agility هستش که بازی کردن باهاش خیلی سخته اما اگه ازش استفاده شه کله بازی تمومه.ultimate ش باعث میشه 4تا مثل خودش بسازه که اون 4تا نمیتونن از هیچ ایتمی جز boot ای استفاده کنن که توسط خوده meepo اصلی استفاده میشه.اونا همه XP و gold میگیرن که در نهایت به meepo اصلی میرسه.به این معنی WP meepo میتونه زود تر از همه هیرو ها XP بگیره.قسمت خوب هیرو اینه که cool down تمامی meepo ها جداس ، به طور مثال میتونین 4بار پشت سر هم اسکیل 1 رو بندازین و کلا carry خیلی قوی ای هستش
داستان هیرو :
اگه از من بپرسی ، زندگی همش درباره اینه که کیو میشناسی و چی میتونی پیدا کنی.وقتی از خرابه های riftshadow بالا میری، پیدا کردن غذا هم میتونه به تنهایی خیلی سخت باشه.پس باید حواست باشه،صرفه جویی کنی و باید قدرت خودتو بشناسی.بعضی از هیولا های اونجا میتونن بکشنت، پس باید همیشه با نقشه و برنامه ریزی پیش بری.
گذشته ای(تاریخی) در بالای این خرابه ها هست،و این گذشته برای بعضی ها بسیار ارزشمنده. جایی که اونا تمامی این آداب و رسوم تاریک رو داشتن
...چیز های بد.
اگه تو از مهمونی جون سالم به در می بردی،اونا تو رو با یه کریستال(Crystal) میکشتن و روحت رو قطعه قطعه میکردن. اون ها هنر خیلی جالبی هم
ساختن! مجسمه و مانند آن!
بزارید براتون توضیح بدم :بعضی وقت ها لیز میخوری و میوفتی داخل کنده کاری های قدیمی،چیز هایی که اونجا میبینی رو جمع میکنی و میبری شهر میفروشی.
بعدش برا خودت تا چند هفته غذا داری و اگه شانس به معنای واقعی کلمه سمت تو باشه، شما ممکنه کریستال های Riftshadow رو پیدا کنین.ارزیابیشکنین و شروع کنین به سوال پرسیدن.یکی همیشه میدونه که فقط دیوونه ها و ** *** ها(جزو ترجمه هستش ) دنبال اینجور چیزا میگردن. اگه همه شکست بخورن، مردم شهر میفروشنش به یه Magus(خودم هم معنی این جمله رو نفهمیدم ) اونا عاشق اینجور چیزا هستن،در هر حال هر کاری میکنی،موقع دست زدن به اون کریستال ها مراقب خودت باش!
تو که نمیخوای کریستال روی تو به کار بیوفته؟ouch خیلی درد داره.
ترجمه : کار خودم
Meepo, the Geomancer
All these fancy knights and scary monsters. Pff! What do they got that I ain't got? Nothing, that's what
همه این شوالیه های عجیب و هیولا های ترسناک.pff! اونا چی دارن که من ندارم؟هیچی
صدا گذاری توسط :
Nolan North(بقیه کار های ایشون : Brew Master,Earth Spirit, Gyrocopter ,Keeper of the light ,Ogre magi,Shadow Demon , Troll Warlord)
نقش هیرو :
[آشنایی بانقش هیرو ها در دوتا 2]
نقاط قوت :
یه Ganker عالی
Disabler خوب
Semi-carry
بعد از Lvl 7 یه jungler عالی میشه
همه بهت احترام میزارن وقتی یه اردنگی میزنی بهشون
نقاط ضعف :
Squishy
راحت nuke میشه(تو team fight ها روش تمرکز میکنن)
Hard to master
زدن اسکیل هاش سخته
اسکیل ها :
اسکیل 1 :
ویدیو :
نکات :
به حریف های نامریی نمیخوره، اما نمیزاره کسی که گیر افتاده نامریی بشه
توی channel هارو میگیره
روی Magic immune ها کار نمیکنه
روی Roshan کار نمیکنه
0.3 ثانیه cast point داره
اسکیل 2 :
ویدیو :
نکات :
شما رو به نزدیک ترین meepo ای که در مکان انتخابی شما هست teleport میزنه(حتی رو خوده شما هم کار میکنه(دقیقا جایی که هستین بزنین تا سر جای خودتون damage بدین))
به illusion های meepo هم Teleport میکنه
روی roshan کار نمیکنه
Cool down و mana cost اسکیل 1.5ثانیه بعد از کامل شدن teleport گرفته میشه.
اگه همه meepo ها یه جا TP بزنن 280/560/840/1120/1400 دمیج میده. وقتی 2نفرن(با meepo اصلی) 280 و ...
اسکیل 3 :
ویدیو :
نکات :
هر meepo یک stack میده
توسط illusion ها هم کار میکنه
Ultimate :
ویدیو :
چیز خاصی نداره.
نکات :
meepo ها 30% دمیج meepo اصلی رو میدن
تنها هیرویی که Upgrade این اسکیل در لول های 3 / 11 / 17 هستش
meepo های اضافه فقط boot ای که شما استفاده میکنین رو دارن
اگه boot meepo اصلی power treads باشه ، همه meepo ها stats هارو میگیرن
Aghanim رو وقتی گرفتین نمیشه انداخت یا فروختش
حتی اگه این اسکیل رو هم نداشته باشین با گرفتن aghanim یه meepo بهتون اضافه میشه
ایتم گیری :
از نگاه Dota2wiki
از نگاه خودم :
اول بازی :
و ایتم هایی هستن که شما رو توی lane سالم نگه میدارن
که بعدش به تبدیل میشه و بعدش میره برای vlad
اوایل بازی :
میدونید جای این ایتم چیه دیگ؟100% میدونین
این S**T تبدیل میشه به vladimir . بازم دلیل میخوای برا گرفتنش باوو به تو و meepo هات armor میده تازه Hp reg هم میده
اواسط بازی :
اینو میگیرین و میزارینش روی agility تا meepo های سوسولتون یکم قوی بشن
MEEPOOOOOO !
اگه توی اسفتاده از hot key ها pro نیستین به هیچ وج اینو نگیرین.کار کردن باهاش واقعا سخته، روش استفاده : blink / earthbind و در این لحظه هستش که تمامی meepo ها باید سریع TP کنن.گفتم از الان باید PRO باشین
وابسته به بازی :
اگه pusher تو بازی بود ، اینو بگیرین و هر باری که اونا دارن push میدن شما TP کنین و meepo هارو بیارین(pusher حریف یا خودی فرق نداره)
نا سلامتی 5نفرین بدون Aghanim باوو.5نفر رو supp میکنین با این
اینم اگه full item بودین بگیرید، ولی بیشتر اگه یه هیروی سمج حریف شما بود و کشتنش راحت نبود
من اینو زیاد نمیبندم برای این هیرو ولی میتونه کمک کنه
معلومه دیگه!!!!!!!!!!!!! باوو این همه AS و Armor به صورت Aura دیگه چی از یه ایتم میخواین؟؟!
اینو حتما بگیرید، Hp یکی از meepo ها کم شد اینو بزنین خوب heal میده.در مورد Hp reg و Armor ش که دیگه چیزی نمیگم
Babysitters
رسیدیم به قسمت سخت اموزش
مچ ها :
( اول اینو بگم که متاسفم عکس ها کوچیکن). لامصب با همه مچه توی lane حریف رو نه تنها دور نگه میداره، slow و اسکیل 2 ش که من بهش میگم semi-disable باعث میشه شما راحت اسکیل 1 خودتون رو بندازین و بعدش حریف به F*** میره
رو راست باشم من با SD تا حالا بیشتر از 1بار بازی نکردم ولی میدونم دلیل babysit بودنش و دمیج خوبی که تو lane میده و اسکیل 1ش به شما این فرصت رو میده که مسلت بشین و راحت اسکیل بزنین
اینم جلوی فارم هیروی حریف رو کمی میگیره و اینم بگم که این هیرو نه تنها یه مچ خوب برای Meepo ه بلکه یکی از بد ترین حریف هاشم هست بخاطر ultimate اش
stun فوق العاده رو مخ / قابلیت heal / و ultimate ای که اگه در موقع مناسب زده بشه میتونه یه team fight رو بگیره
این یه healer واقعا خوبه که slow هم میکنه.
Though guys
همه رو یه جا جمع میکنه شما میاین با تمامی meepo ها TP میزنین روی هم خلاصه تیم حریف متلاشی میشه
به دلیل ultimate اش هست و slow
هیروی مورد علاقه من ultimate اش team fight رو جمع میکنه کلا تازه mini stun هم داره
Sleep خوبی داره ولی وقتی که ulti میزنه همه حریف ها میان تو یه خط که کار شما یکم راحت تر میشه
این دفعه هم بخاطر heal و slow و هم بخاطر ultimate اش که Stun دسته جمعی و DPS داره
Global Power ^^
توی بالا گفتم یه boots of travel ببندین تا با pusher ها راحت push بدین و این هیرو یکی از pusher های خوب بازیه
follow this RAT to gg
این هر جایی که باشین هست بخاطر ultimate اش
حریف با hp کم از دستتون فرار کرد؟ ZEUS
هم MS میده هم قابلیت stun داره
حالا عکس ها بزرگ شد تا جایی که من میدونم دلیلش اینه که darkness میزان دید حریف رو کم میکنه اما meepo میزان دیدش بخاطر clone هاش بالاس
این هم heal میده هم حریف هارو یه جا نگه میداره هم Slow میکنه
کاملا مشخصه
هم بخاطر shadow wave و armor ای که از حریف کم میکنه و اینکه میتونه شما رو به خوبی زنده نگه داره
حریف ها :
اینا حرص میزنن
همه اسکیل هاش DPS ان
DPS / OP /هیروی noob ها خیلی راحت دخلتون رو میاره اگه در علیه یک یا دو meepo باشه
اگه aghanim ببنده که ... dota 2 fails of the week
mana شما رو میخوره و توی lane عین یه هیولا خسارت میده
اینم که عین enigma بازی رو به gg میکشونه
THOUGHER GUYS
یه جا جمع میکنه شما رو
هر کاری میکنه = silence
stun دست جمعی / عین خر خسارت میده به همه شما
بخاطر ultimate و stun اش
این کلا هر جایی دیدنش یه pause بزنین حرف های اخرتونو بزنین به نظرم
Nuker ها
همه اسکیل هاش به نوعی AoE هستن
finger اش واقعا finger ه ها
mana burn / damage / invis / return damage ...
Ulti / stun / damage
دیگه خسته شدم از بس عکس اینو دیدم
sry
توضیحات و معانی اصطلاحات استفاده شده در لغتنامه دوتاباز
منابع هم که مثل همیشه : Dota2Wiki - Dotafire
پنهان کننده: Update History
پنهان کننده: Balance Changelog
پنهان کننده: Wallpaper
اگه خوندی خوشت اومد یه زحمتی بکش رو اون تشکر کلیک کن ...
اگه سوالی بود در خدمتم و اگه مشکلی داشت ممنون میشم بهم بگید
GG