عزیزم این فقط نشون میده کیا وصلن ، blockشون نمیکنه ........ اونی که نوشته ''قطع کردن'' توی برچسبهای جستجو بوده ........This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش : اشتب شد srry
عزیزم این فقط نشون میده کیا وصلن ، blockشون نمیکنه ........ اونی که نوشته ''قطع کردن'' توی برچسبهای جستجو بوده ........This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش : اشتب شد srry
سلام
کسی برنامه ای (یا راهی) سراغ داره بشه از Store ویندوز 8 استفاده کرد ؟! فقط اگه کاملاً عملی بود بگین چون زیاد دنبالش بودم روش های معمولی رو امتحان کردم.
اگه کسی روشی معرفی کنه که واقعا بدرد بخور باشه (برای دانلود حجم بالا) و کارمو راه بندازه، یه آیتم دوتا 2 با ارزش هم به رسم یادبود تقدیمش میکنم
ویرایش توسط WardeN : 04-30-2015 در ساعت 11:35 PM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
چیزی رو که می خوای رو بهتر بگو ، موبایل هستش یا برنامه های ویندوز pc . اگر store گوشی می خوای اسم گوشیتم بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک راه داره که الان بهتون میگم،کاملا هم تست شده هستش و من مدتها دارم از همین روش استفاده میکنم
شما اول این نرم افزار رو Download Fiddler Web Debugging Tool for Free by Telerik دانلود کن و نصب کن
بعد یه ...شکن ران کن و برنامه ی فیلدری که نصب کردی رو اجرا کن
میرسی به اینجا :
اون دکمه ی win 8 config رو بزن
این صفحه رو خواهی دید:
Exempt All رو بزن و بعد save changes و بعد به راحتی میتونی از استور ویندوز استفاده کنی
فقط مشکلش اینه که همیشه باید فیلدر رو باز کنی و از استور استفاده کنی
WardeN (05-03-2015)
نه داداش به گوشی مربوط نمیشه، Store فروشگاه مایکروسافته که توی ویندوز های 8 و 8.1 هست و میشه ازش برنامه دانلود کرد، یه چیزی مثل گوگل پلی برای ویندوز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی، این کارو قبلا کرده بودم جواب نمیداد ولی ایندفعه کار کرد ! دلیلشم نمیدونم. در هر صورت اگه مشکلم حل شد خبر میدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
نرم افزار جهت ساخت دیفیس خودم خیلی باهاش کار کردم
Advanced Deface Creator v2
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Mohammad_ai69 (06-24-2015),salar cr7 (06-24-2015)
دیفیس چیه یه توضیحی بده در مورد کاراییش و در چه مورد به کار میاد
وقتی یه هکر یه سایت هک کرد بعد میاد نماد خودشو میزاره روی اون سایت . این نماد یا میتونه یه متن txt باشه یا یه page .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا من معمولا از این استفاده می کنم . exam
Mohammad_ai69 (06-24-2015),salar cr7 (06-24-2015),رهی (06-24-2015)
یه مجموعه از نرم افزار مورد نیاز برای هکر خیلی خوبه
Masih-Team Hack Tools v1
نرم افزار جهت پیدا کردن پورت های باز آی پی ها خیلی بدرد میخوره خیلی از نفوذ ها روی پورت انجام میشه شما میفهمین کدوم پورت بازه و کدوم بستست.
Ashiyane Port Scanner
اینم یه نرم افزار که خیلی راحت شما رو میپیچونه دانلود کنید ولی توصیه میکنم تو فکر هک دوتا 2 نباشید
Dota 2 items hack v3.0
ویروسی نیست.
دوستان بگم این نرم افزارایی که من میزارم منبع تو خودشون نوشته شده و پسورد هم هست و من لزومی نمیبینم ذکر کنم.
این ویدیو رو ببینید خیلی خوبه خودم انجام دادم بارها دی: ناموسن یک حالی میده.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©