از همتون ممنونم دوتا باز های عزیز
تحقیق میکنم امیدوارم مشکل درست شه!
از همتون ممنونم دوتا باز های عزیز
تحقیق میکنم امیدوارم مشکل درست شه!
تست کردم درصد میره تو ۲۵ و وقتی هم فروم های بازی زیاد شه مثلا جایی شلوغ باشه تزدیکا ۵۵ میره
والا نمیدونم!! ولی فک نکنم چون سی \ی یو سالمه درایورشم از خود سایت لپتاپ گرفتم
شما با بات بازی کن ببین گیر میکنه. اگه گیر نکرد مشکل از اینترنتتونه
Meepwned!
با بات هم اینطوره! گیر های طولانی نداره رند نیست! انگار کمی اهستس! توی هیرو سلکشن بعضی هیرو ها مثل نایت استاکر وقتی پبک میکنم گیر گیری میشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (12-09-2014)
سلام . منم لپ تاپ ایسوس A53SV با CPU Corei5 - Ram 4 - VGA 2 دارم تقریبا همین مشکل رو دارم ولی با این تفاوت که موقع انتخاب هیرو مشکل گیر کردن نداره ولی توی بازی بعضی موقع ها (فکر کنم 15 دقیقه یکبار) کلا صفحه و همین قسمت بازی حتی اشاره گر ماوس stop میشن و حدود 20-30 ثانیه بعد دوباره به حالت قبل (معمول) بر میگرده ...
وقتی هم که میخوای هیرو پیک بدی 2-3 نفر بخوان همزمان و با هم پیک کنن یه خورده گیر داره...
تنظیمات گرافیک هم روی حالت معمولی هست(بالاترین حد نیست)
کسی تونست حل کنه به منم بگه .
"I'm the beast of bedtime tales."
جلل خالق منم مشکل شبیه شما رو دارم ، تو بازی بعضی اوقات بدون افت فریم و ... یهو بازی تیکی میشه و تا بازی رو ریست نکنم درست نمیشه
ABNightmare (12-09-2014)
To console type kon net_graph 1
baad fps bbin chande age ro ye adadi ghofle ino bezan fps_max 999
کنسول رو ک میارم بالا اصن چیزی لود نمیکنه ارور میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Failed to refresh market data: HTTP status 500
ویرایش توسط Soul Keeper : 12-10-2014 در ساعت 03:11 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©