کری وارد بگیره ؟ آخرالزمان نزدیک شده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کری وارد بگیره ؟ آخرالزمان نزدیک شده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
کری باید فکس کنه روی ایتمای اصلی ! نه اینکه وارد بخره . ولی اسمک میشه و هیرو میدرهم میتونه وارد بگیره از نظر من اشکال نداره. نمونش Pudge
YOLO (12-09-2014)
من خودم تو بازی ادم دلسوزیم با کری زیاد ward گرفتم که حتی ساپورت زشت بشه چون هیچکس ward نمی گرفت
Persian Leopard (12-10-2014),رهی (12-11-2014)
pudge برا این اسموک میگیره که اگه تیم حریف ward گذاشته بودن که ببینن اینو نیاد گنک کنه ، نبیننش و راحت هوک کنه یه جورایی با بقیه هیرو ها استثنا هست و نمیشه گفت کری ها باید اسموک بگیرن ....... ( گنکر هایی مثل clock و pudge و tide و .... نیاز دارن )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط [DR.[mmL : 12-09-2014 در ساعت 11:28 PM
این حرکت jugg شمارو زدم خوداییش خیلی حال داد خدای فارم بود دقیقه 20 - 300تا lh داشتم عین چی پول در میوردم بیشتر از آقانیم انها هم حال میده
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Mohammad_ai69 (12-10-2014)
اگه بخونی گفته که میشه اسموک گرفت . کلا عادت داری یه چیزی بپرونی دیگه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
عزیزم من خودم Pudge تو DotaBuff زده Very High من کلی گفتم که هیرو میدر میتونه بگیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچ وقت - هیچ وقت با ایرانی جماعت game نرین چون هنوز به فرهنگ تیمی بودن بازی dota نرسیدن . بزارین 2 - 3 سال دیگه شاید بعضیا اونموقع پیدا شن که بدونن teammate چیه و WAIT for teammate چیه
من خودم امشب به این نتیجه رسیدم هیچ وقت هم فراموش نمیکنم کسی رو که عضو همین سایته ، 1 سال هست تو اد لیست هم هستیم ، آیتم بهش دادم ، مثلا دوست بودیم ( LOL ) قبل بازی بهش اهمیت این game رو گفتم، به تخ.م.ش نگرفت
جالب اینجاس خودش هم بعد گیم dc شد من احمق 10 دقیقه صبر کردم که بیاد
ویرایش توسط ''iMM : 12-10-2014 در ساعت 11:06 PM
miniod (12-11-2014),Mohammad_ai69 (12-10-2014)
یعنی شما هیرو سولو می میرین fly نمیفرستین قسمت واردها ؟! یا ابسرور نمیخرین ؟! یا حتی با بوچر وارد نمیزارین واسه هوک کردن ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کری هم میتونه نمیگم که مکانیسم بزنه یا فورس :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میتونه وارد بندازه بیس خودش فول شده کمک کنه به تیم شما رو نمیدونم ما اینکارا رو میکنیم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Mohammad_ai69 (12-11-2014),WardeN (12-10-2014),YOLO (12-11-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©