اخیرا دیده شده رو jug ایتم sb میبندن و بگی نگی هم خوب جواب داده در بازی هایی که من توش بودن ، دوستان هم تست کننن ببینن خوبه یا نه؟؟
2- پی بردیم که ULTI هیرو techies با Manta میس میشه
اخیرا دیده شده رو jug ایتم sb میبندن و بگی نگی هم خوب جواب داده در بازی هایی که من توش بودن ، دوستان هم تست کننن ببینن خوبه یا نه؟؟
2- پی بردیم که ULTI هیرو techies با Manta میس میشه
بله shadow blade خوب ج میده اما نه در همه شرایط ، من خودم با jugg فول بودم و void هم فول ایتم ، قرار بود من بازی رو جمع کنم اما من که نمیتونستم اتک بدم ، اگرمی رفتم توی صحنه void با ulti من رو میزد و ما جمع میشدم اگر اتک میدادم همینطور ، تنها ایتمی که نجاتم داد و باعث شد که بکشمش ، قبل اینکه منو 6 کنه همین shadow blade بود حتی چند بار بای بک کرد اما در نهایت با بستن bkb هم حتی نتونست کاری کنه gem که گرفتن من دگر گرفتم به جای sb .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای اواسط بازی هم خوبه چون میتونید برید از پشت در بیاین و تک هیرو ( معمولا هیرو های ضعیف ) رو با ulti بکشین
WardeN (12-16-2014)
وقتی که 3 نفر توی تیم لفت میدن نیازی نیست اعصاب خودتونو خورد کنید.
شما میتونید با فان بازی کردن نهایت لذت رو از دوتا ببرید.
میتونید با اون هیروها به گنک هم بپردازید.
خودم به شخصه 3 نفر توی تیم لفت داده بودن و منو داداشم مونده بودیم (ما دوتا لن بودیم) انقدر با هیرو ها بازی کردیم که نزدیک نیم ساعت بازی رو طول دادیم و خودمون تقریبا فول شده بودیم.
درضمن، از خنده هم نمی دونستیم چیکار کنیم موقع درگیری ها.
همه ی هیرو هارو میگرفتم میگفتم اتک بدید به یه دونه هیرو از اونا، بیچاره هیروعه پاره میشد.:d
miniod (01-06-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©