حیف ریپلی ها expire شدن وگرنه ریپلی io مید میذاشتم برات حال کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حیف ریپلی ها expire شدن وگرنه ریپلی io مید میذاشتم برات حال کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
SmallStyle (12-12-2014)
اتفاقا بازیکنای ایرانی حتی بازیکنان معمولی ، من بازیشون رو از dendi و s4 و.... بیشتر قبول دارم هیچ جای دنیا با شرایط ما نمیتونن اینجوری بازی کنن ساپورت که میشن اهمیتی که بهشون داده میشه و مهمترینش با پینگ زیر 20 تمرین میکنن ، ما علاوه بر اینکه پینگمون لگ داره خود سیستممون هم (بخاطر اینکه توان خرید بهترین سیستم های دنیا رو نداریم ) لگ میزنه . طرف فقط موس یا کیبوردی که استفاده میکنه سرعتش و لذتش کل سیستم من و شما رو می ارزه ، بگذریم چقدر تشویق میشن و .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا هم عکسش رو گذاشته بودم اینجا...
واقعا بازیش حال داد! Burst damage در 1.5 ثانیه!
الانم از اهدافم Rampage با Meepo هست که یکم دیگه که تمرین کنم ایشالله عکسشو میزارم براتون...Ultra داشتم اما هیچی Rampage نیست
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©