یه سایت خوب و مفت برای کسب امتیاز و گرفتن آیتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Free Steam Games | Steam Wallet Codes | Team Fortress 2 Items
یه سایت خوب و مفت برای کسب امتیاز و گرفتن آیتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Free Steam Games | Steam Wallet Codes | Team Fortress 2 Items
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
خودت تست کردی ؟
یا کسی تست کرده ؟
من یک سایت دیگه این طوری تست کردم
چرت بود نامرد آخرش هیچی نداد
من تست کردم جواب میده 4 تا 5 آیتم گرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمال میدم مشکل شما اینه که فقط شارژ کردی و منتظر شدی تا مارکت فعال شه، در صورتی که توی مراحل یه جا میگه که حتماً باید یک "خرید معتبر" یا همون Valid Purchase هم انجام بدین و بعد 1 ماه صبر کنین،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای خرید هم میشه از استیم استور یه بازی ارزون بخرین یا از دوتا 2 استور یه آیتمی چیزی، من خودم بخاطر تخفیف های سال نو چند تا بازی که تخفیف خورده بود گرفتم،
در هر صورت اگه مشکل خاصی پیش نیاد تو این تاریخ که نوشته فعال میشه.
GL
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
دنبال همین چیزا هستی که آیدیت Block میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد میای میگی کمکم کنید من هیچ کاری نکردم استیم ایدیمو Block کرده ...
Absolut (01-26-2015),A_W_Z_2 (01-26-2015),shavn (01-27-2015),the_baltazar (10-30-2016)
الان رفتم سایت دوتا و خواستم از استورش خرید کنم ولی با خطا میده میگه : یک خطا اتفاق افتاده است لطفا بعدا امتحان کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس باید منتظر بمونم همون تاریخ امیدوارم درست بشه دیگه اخه 50 دلارم هست
سعید اتفاقا آیدیم اینجوری لاک نشده خودم لاک کردم استیم هکشم انجام دادم 3 بار جواب داد ولی حال نمیده همچین. اکانتم رو میخوام فقط.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
کسی نمیدونه چجوری میشه آی پی ثبت شده برای ولت رو تغیر داد ؟
با ای پی هر کشوری که ولت شارژ کنی بعد فقط از ای پی همون کشور میشه از خود استیم خرید کرد نه ای پی دیگه ، حالا راهی هست این ای پی تغیر کنه به یه کشور دیگه ؟
نه عزیز امکانش نیست. اصلا" تمام ولت هایی که به فروش میرسه همه از آمریکا هستند و چیز پی ان آمریکا گیر آوردن هم کار نداره...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نه حاجی من گیفت کارتی که زدم باید از ای پی کشورهایی مثل هونگ کنگ میبود و منم همون هنگ کنگ زدم و اصلا وی پی ان اش پیدا نمیشه !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©