هنگ کنگ که کشور نیست دوست عزیز یک شهر توی چین هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نظر من رو بخوای الان با هر آیپی بری مشکل نداره اما اگرم خواستی محتاط باشی برو چیز پی ان چین گیر بیار
هنگ کنگ که کشور نیست دوست عزیز یک شهر توی چین هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نظر من رو بخوای الان با هر آیپی بری مشکل نداره اما اگرم خواستی محتاط باشی برو چیز پی ان چین گیر بیار
من مشکلم در اصل مربوط به خرید از استور دوتا2 هست ، پس شاید مربوط به ای پی نباشه !! موقع خرید این خطا رو میده :
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.
با پشتیبانی استیم تماس بگیرید بگید این پیغام رو میده باید چکار کنم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای خیلیها معمولا" این پیغام رو میده نگران نباشید هر کدومشون هم دلیلی دارن که پشتیبانی بهتون میگه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
vaheeed (04-02-2015)
ممنون واسه جواب من چند تا سوال هم در مورد steam wallet دارم
1- از كجا ميشه steam wallet رو تهيه كرد ؟
2- قيمتش حدودا چقدره ؟
3-براي استفاده حتما بايد شارژ بشه يا ميشه با فروختن ايتم ازش استفاده كرد ؟
سلام دوست عزیز شما سوالاتی که در مورد steam wallet هستش در تاپیک مخصوص خوش بپرسین با تشکر از همکاری شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوالات رایج درمورد کیف پول استیم (Steam Wallet)
اما در کل من بهتون پاسخ میدم و مدیران زحمت انتقال رو بکشن
1- از سایت های بازی فروشی
2- پست های تاپیک رو مطالعه کنید به ج میرسید در ضمن قیمت ها توی فروشگاهای بازی هم هستش
3-این جواب رو هم میتونید توی تاپیک بهش برسین
مطالعه کنید به اطلاعات خوبی خواهید رسید زیاد هم نیست
موفق باشید
The Viper (04-05-2015)
سلام
آقا من یه استیم والت 5 دلاری گرفتم ی ماه پیش
تاریخ فعالسازی اکانتمم زد همین دیروز ولی هنوز فعال نشده نمیدونم مشکل کجاست اگه میدونین راهنماییم کنین
پیش میاد کمی دیگه صبر کنید
آقا این قضیه آی پی و استیم والت 5 دلاری چیه ؟!؟
میگن خطرناکه !
من که 5 دلاری خریدم و استفاده هم کردم
الان میترسم بلایی سر اکانتم بیاد
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
سلام دوستان
من اکانت استیمم رو شارژ کردم ؛واسه فعال سازی اکانتم حتما باید از خود استیم خرید کنم یا از استور دوتا 2 هم میشه؟
همین امروز میشه خرید کرد یا باید مدتی صبر کنم؟
ممنون
با Add کردن 5 دلار به اکانت فعال میشه و نیازی به خرید نیست ولی اگر نشد حتماباید از Store Steam خرید کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (06-27-2015),pishva (06-27-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©