حرف شما درسته و Mid رول نیست، ولی میتونست باشه !
چون به سبک بازی کردن خاصی نیاز داره، هیرو های مخصوص به خودشو داره و... شایدم یه روز به این نتیجه رسیدن که به رول ها اضافه ش کنن ! مثلاً : Middler.
Carry
Jungler
Support
Pusher
Offlaner
حرف شما درسته و Mid رول نیست، ولی میتونست باشه !
چون به سبک بازی کردن خاصی نیاز داره، هیرو های مخصوص به خودشو داره و... شایدم یه روز به این نتیجه رسیدن که به رول ها اضافه ش کنن ! مثلاً : Middler.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا مید رفتن سبک بازی نمیخواد . دینای کن . last hit بده . هر دو دقیقه یه رونه بکن تو battle و ...
هیروهایه mid هم که امثال اس اف و هوسکار و اینوکر (عشقم ) و ... یا نوکرایی که عین خیار میکشنت امثال ZEUS & PUCK و... پس رول نمیشه به نظر من حتی در اینده
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
''iMM (12-28-2014),Mohammad_ai69 (12-28-2014)
به همین راحتی به همین خوشمزگی، پودر کیک رشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیشترین Reflex یا همون سرعت عمل رو میخواد حالا چون شما یا جلوتون اینطوری بازی میکنن مبنی بر این نمیشه همش همیناس...هیچی رو ساده نگیرید لطفا"
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (12-28-2014),AmirMahmood (12-28-2014),Dav1d (12-28-2014),Four-Eyes (12-28-2014),Mohammad_ai69 (12-28-2014),WardeN (12-28-2014),[DR.[mmL (12-29-2014)
همین ؟ دینای، لست هیت، روئن، بتل ؟ چیزی جا ننداختی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا مگه چیزی غیر از این هاست ؟ مسابقات 1v1 رو سر یه لست هیت میبازن ! اونم نه من و شما، امثال s4 و iceiceice.... اونوقت شما اومدی اینجا میگی مید رفتن سبک بازی نمیخواد ؟!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Lone MaMaD (12-28-2014),[DR.[mmL (12-29-2014)
من به یقین رسیدم اگه اندکی اطرافمون رو نگاه کنیم افرادی به مراتب بد تر از روس ها رو تو کانال ایران و .. میشه پیدا کرد
یعنی ملت انقدر خستن حال ندارن دو تا خط بالاتر رو بخونن
البته من تست کردم با اضافه کردن تگ +18 میشه تمام مشکلات از این قبیل رو برطرف کرد
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Dav1d (12-28-2014)
هیچکس به Pusher علاقه نداره عجیبه ها Ti4 بهترین بازی های pusher تاریخ بود فکر کنم
رول فقط مید خیلی حال میده . تازه اگه fEED بدی جذابیتش 2برابر میشه.
یه توضیحی درباره این جمله بده لطفا . هرچی فک کردم سر در نیاوردم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی بری مید هی فید بدی بعد میدشون شاخ شه بیاد تیمتون رو بترکونه بعدشم ببازین
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
TI4 بر پایه push به سر میبردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
MID یه ROLE نیست!!!:smile14:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
LOL :imtwitchingplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dav1d (12-28-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©