اصلا" پوریا حال این بازی به چیه؟! :دی
باید دقیقا" توش چی کار کرد؟
ما که از دوتا 2 کاملا" راضی هستیم فقط مشکل دیلی داریم...
اصلا" پوریا حال این بازی به چیه؟! :دی
باید دقیقا" توش چی کار کرد؟
ما که از دوتا 2 کاملا" راضی هستیم فقط مشکل دیلی داریم...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (02-04-2015)
بله هیرو تکراری میشه پیک کرد . ولی از هرتیم فقط یه نفر . ولی تو قسمت Ranked Match همچین قابلیتی وجود نداره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه نکته جالبی که هست اینه که درصد برد من تو تیم 1 90% در حالی که وقتی تیم 2 بودم درصد بردم 10% هست . نمیدونم چرا اینجوریه یادم نمیاد اخرین باری که تو تیم 2 بودم و بردم کی بود .
حال این بازی فعلا نوستالژی هایی هست که ما از زمان قدیم با بلیزارد داشتیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که خودم همیشه Tyrael رو برمیدارم ( Angel of Justice )
You Can't Judge me , I am the Justice itself
در نگاه اول به نظر آدم بازیش فانتزی میزنه اما یکم که دقت کنی برات جالب میشه تا بازیش کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در هر صورت به امتحانش بائس بیرزه البته هنوز نمیدونم چطوری باید دانلودش کرد...چه شعار جالبی هم داره این طرفی ک گفتی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sharingan (02-05-2015)
اینم Cinematic اش.در نگاه اول به نظر آدم بازیش فانتزی میزنه اما یکم که دقت کنی برات جالب میشه تا بازیش کنی
در هر صورت به امتحانش بائس بیرزه البته هنوز نمیدونم چطوری باید دانلودش کرد...چه شعار جالبی هم داره این طرفی ک گفتی
https://www.mediafire.com/?h0icz7pjgh81pxz
اگر دوست عزیزی میخواد بازی رو انجام بده میتونه به من پیام بده برای خرید بتا کی! با توجه به اینکه قیمت یورو واسه خرید فاندر پک زیاد میشه و بلیزاد هم به این راحتی اینوایت نمیکنه!
فروش بتا کد بازی Heroes Of The Storm شرکت Blizzard!
بازی هم با دوتا تفاوت داره! سبک یکی هست و تفاوت بالاست! ولی در یک کلام این بازی ما شرکت بلیزارد هست و همه میدونیم بلیزارد بازی بد نمیسازه!
ویرایش توسط Shn : 02-13-2015 در ساعت 07:20 PM
دوستان عزیز هم دیدم خیلی راجع به ورود به این بازی سوال دارن! این بازی در نهایت وقتی release نهایی بشه Free میشه اما در حال حاضر تازه توی ورژن تست هست و از تست آلفا تازه به بتا اومده! حدود 2 سال تو آلفا بوده و احتمالا 1 سال شاید بیشتر طول بکشه تا به نهایی برسه!
درحال حاضر تنها راه های ورود به بازی:
1- اینوایت شدن از طرف بلیزارد هست - که به هر کسی اینوایت نمیده!
2- یا فاندر پک بخرید که 40 یورو هست!
3- سا شانستون زیاد باشه توی یک کانست یتونید بتا کی ببرید!
.لی واقعا سخت هست من 1.5 سال صبر کردم تا تونستم با بدبختی برم توش! ولی از اونجایی که من علاقه دارم اوایل ساخت هر بازی برم داخل که لتونم لول آپ درست حسابی شم حتی شده بود 40 یورو بدم میرفتم! من 1 عدد بتا کی اروپا دارم که پینگش به ایران حرف نداره که قیمت مناسب میدم! سرور آمریکا هم هست که پینگ خوبی نداره ارزونتر...
من راه حلش رو پیدا کردم با کشور israel ثبت نام کنید به من 5 روزه داد
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
یا اباالفضل حرامهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم ارزش داره beta key رو بخریم یا نه ... دیروز خواستم بگیرم ولی اطلاعات کافی نداشتم ..
من دنبال این نیستم کدم رو بفروشم واقعا! حقیقت رو میگم! کد ها رم شانس آوردم ناجوررر که گیر آوردم! در کل 2 نمونه آدم داریم یک دسته یا کلا بازی رو نمیشناسن یا اگه میشناسن زیاد براشون مهم نیست! دسته دوم اصولا طرفدار بازی هستند و طرفدار بلیزارد و دیوانه وار منتظرن برن توی بازی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بستگی داره واقعا بازی رو میخوای یا نه آنچنان مهم نیست واست که حالا چند ماه یا 1 سال هم صبر کنی! بازی از نظر منی که طرفدارش هستم ارزش 40 یورو هم داره واسه کسیکه میتونه پک رو بخره! از نظر کسی شاید نداشته باشه بستگی به خودت داره واقعا! اما راه های ورود به بازی اونهایی هست که گفتم بالا و از نظر من ارزشش رو داره! یک مساله هم هست اینه که ایرانی ها نیاز به کد اروپا دارن واسه پینگش و کد اروپا واقعاااااااااااااا سخته! اینوایت کد آمریکا بسیاررر راحت تر گیر میاد!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©