قرعه کشی یک عدد کد بازی Heroes Of The Storm در این پست! زودتر پست بزارید اگر کد میخواید!
قرعه کشی یک عدد کد بازی Heroes Of The Storm در این پست! زودتر پست بزارید اگر کد میخواید!
من من 3 ماه منتظرشم لطفاااااااا
هییییییییی 5تا اکانت ساختم هر 5تاش اینوایت شده !!!! باگ شده؟ایا؟
ویرایش توسط Wind : 02-20-2015 در ساعت 01:45 PM
مال منم اینجوری شده! فک فکنم اینوایت کردن تعداد خیلی زیادی رو یا باز باگه... نمیدونم! ولی اکانت من اصلا توش رجیون ننوشته که eu هست یا us هست یا چی هست!! اگر us باشن فایده نداره! حالا اطلاعات تکمیلی رو میگم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستانی که ثبت نام کرده بودن اکانت هاشون رو چک کنن! شاید اینوایت شده باشن!
برا من 3تا eu با 2 تا usThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو قرعه کشی فیسبوکشون شرکت کرده بودی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه اصلا تو GiveAway شرکت نکرده بودم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون احتمالا یه Wave اینوایت گنده دادن اونهایی که از یه زمانی به ثبت نام کردن رو اینوایت کردن دیگه! حالا باز میپرسم خارجی ها که فعلا ندیدم چیز خاصی راجع بهش بگن هنوزم دنبال بتا کی هستن!
26k گلد دارم دلم نمیاد الان خرج کنم! فعلا فقط جمع میکنم!
ویرایش توسط Shn : 02-20-2015 در ساعت 03:29 PM
اگه کسی لطف کنه اکانت اروپاشو با امریکای من طاق بزنه ممنون میشم :دی
3 تا اکانت EU دارم هر کدوم 30t هرکی خواست پ خ کنه.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©