فروش نامحدود Gift و Key بازی محبوب Dota 2
جهت دریافت بصورت کاملا رایگان کلیک کنید.
فروش نامحدود Gift و Key بازی محبوب Dota 2
جهت دریافت بصورت کاملا رایگان کلیک کنید.
ویرایش توسط Ajax : 03-05-2013 در ساعت 04:42 AM
alirezaac (08-02-2012),Amin-Wanted (08-01-2012),FCB (08-02-2012),IR.Nima (08-02-2012),Jenius007 (08-10-2012),MasterJoint (08-03-2012),Soroshhoseny (09-02-2012)
اصلا هم گرون نیست میتونی با قیمت سایت های دیگه مقایسه کنی.
خیالتم راحت فروش هم رفته
FCB (08-03-2012),Jenius007 (08-10-2012),Soroshhoseny (09-02-2012)
بدو بدو که نامحدود داره محدود میشه !!!
Soroshhoseny (09-02-2012)
1ماه دیگه ورژن 6.75 مپ دوتا میاد
Dota 2 هم نسخه رایگانش میاد همون موقع همزمان
ویرایش توسط LEADER.OF.HELL : 08-11-2012 در ساعت 02:58 PM
Soroshhoseny (09-02-2012)
خب دقیقا این جملات شما یعنی نیاید و دوتا 2 نخرید هست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما خب منبع شما کجاست؟
لابد میخواید بگید یک نفر در pd.com پرسیده مپ کی میاد و بعد Icefrog جواب داده به زودی و حالا ما ایرانی ها میگیم یک ماه دیگه...
در اینکه دوتا 2 نسخه رایگانش میاد درسته بالاخره یک روز میاد اما به طور قطع و یقیین همینجا میگم که دوتا 2 یک ماه دیگه Free نمیشه! (یادتون باشه اینجا گفتم)
به هر حال ایرانی های عاقل زیادی هستند که با خرید دوتا 2 خودشون رو برای آینده آماده میکنند...
الان هم میبینید حسین عزیز بتا کی و اینوایت میفروشه به این دلیل هست که خودش هم اون ها رو خریداری میکنه علی رغم برخی ها که چیزی که رایگان برنده میشن رو به قیمت کلان میفروشند.
-----------------------------------------------------------------------------------
این جواب شما بود. دوستان سعی کنند در این تاپیک دیگر اسپم ندهند چرا که پست آنها پاک خواهد شد.
فقط سفارشات و تبلیغات اینجا مجاز است.
با تشکر
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (08-11-2012),Amin-Wanted (08-11-2012),MasterJoint (08-12-2012)
اگه شما میخواید قیمت دقیق dota 2 رو بدونین 29$This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس حتما یه کلاه برداری چیزیه و الا کسی نمیاد 30 تومن زیر قیمت بده!
یا شایدم حرف من درسته!
منبع منم پیج dota 2 در fb هست و سایت playdota
عزیز من این که شما میگه خود دوتا دو می فروشه و کلی آیتم و پک باهاش جایزه داره و من سایتی ندیدم که این رو بفروشن چون امکانش نیست.(البته ناممکن هم نیست)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این بتا کی ها هم که فروش داره میره هم همون بتا کی هایی هست که سایت playdota میده و من خودم از یه سایت خارجی میخرم و بعد میفروشم.
شما خریدار نیستی بحث الکی نکن و مشکلت رو میتونی توی پیام خصوصی بپرسی...
مشکل چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما بحث رو شروع کردی
سریع بهت برخورده
حرف حق و راست که میزنن سریع میای بحث راه میندازی بعد میگی مشکلت چیه!!
آدم با شماها حرف نزنه و اخبار روز رو بهتون نده بهتره!
اگرم میگه key از سایت plydota میگیری باید بگم که بالای اون سایت نوشته فروش دوتا 2 به هر عنوان غیرمجاز بوده و فقط از خود سایت دوتا 2 خریداری کنین!!
یا علی
کدوم حرف حق و راست ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فروش بتاکی رو ممنوع کردن برای اینکه خودشون 30 دلار میفروشند! برای اینکه به فکر خودشونند
شما میتونید از خودشون بخرید یا صبر کنید تا روزی که تاریخ انتشار دوتا2 مشخص بشه و بعد هم صبر کنید تا اگه تاخیر نداشت در اون روز نامشخص منتشر بشه و به صورت رایگان بازی کنید
ولی این ربطی به بتاکی نداره
ایشون بتاکی دارند میخوان بفروشند
خیلی ها هم نیاز دارند ولی 30 دلار (یعنی بالای 65هزار تومان) پول ندارن که اینوایتش رو از سایت دوتا2 بخرند و ...
پس یا صبر میکنند یا اگه عجله دارند از ایشون و هر کسی که بتاکی دارند و از سایت دوتا2 ارزون تر میدند تهیه میکنند
در ضمن طبق قوانین شما از اول حق نداشتید به تاپیک ایشون بیای و اینجوری نظر بدی.
اگه تخلفی دریافت نکردید دلیل نمیشه که هیچوقت تخلفی دریافت نکنید و با شما برخورد نشه.
Ajax (08-12-2012),Amin-Wanted (08-12-2012),FCB (08-12-2012),MasterJoint (08-12-2012)
ببین دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه نیستی به نظر من بهتره بری به اینجا ببینی این رفیق ما گرون میده و کلاه برداره یا سایت دوتا 2 گرون میده...
برید اینجا
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (08-12-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©