تو اپدیت جدید که واسه lol اومده گرافیکشم به نظرم از Dota زده بالاتر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو اپدیت جدید که واسه lol اومده گرافیکشم به نظرم از Dota زده بالاتر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جزئیات نقشه و از نظر زیبایی هم میشه گفت از dota بهترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقت کنید این بحث خارج از بحث های تاپیک هستش اما در کل خیلی وقته برای دوتا 2 اپدیتی توی این زمینه نیومده و بذارید اپدیت بزرگی که valve خیلی وقته درگیرشه و باعث شد که مد امسال فقط یک دونه باشه ، بیاد بعد با هم مقایسشون کنید
FCB (04-07-2015)
حاجی 5 ماه دیگه ti ـه . بعید بدونم آپدیت شاخی در کار باشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اگه Valve این اپدیت نده بیرون بده TI5 مطمئن باش Dota 2 کارش تمومه . از همه بازیا عقب میوفته .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ای کاش IceFrog دوتا رو دست Valve نمی داد . شرکتی که تا حالا سابقه ساخت بازی MOBA رو نداره چطوری میتونه بازی به این سنگینی درست کنه . اگه دست Blizzard بود ....
Soul Keeper (04-06-2015),[DR.[mmL (04-08-2015)
خودمم شاهد افت این بازی بودم اوجش سال های 2012 -2013 بود البته 2011 هم خوب بود اما باگ های زیادی وجود داشت سال طلایی دوتا 2 از نظر تمام پلیرهای قدیمی همون سال 2012 بود . این valve سال به سال گند میزنه حالا ببینیم چی میشه
محمد داداش من خودم از سال 2012 دوتا2 رو شروع کردم زمانی که هنوز میپو - و کلی هیرو های دیگه هنوز نیومده بودن اما درسته بازی مدهاش بد شده اما هنوزم من و شما رو میخکوب میکنه
خداییش دوتا به زندگی من یکی که گند زد از همه چیز عقب افتادم..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ای گفتی !!!!!!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زندگی ما رو هم به دلیل نبود برنامه در بازی و کنترل نکردن به گند کشید شب امتحان هم من بازی میکردم :d
هیرو sf و لاین Mid ، مقدار K 32 /D 8 ، بیشتر مقدار Gold در بازی در حد بازیکن های حرفه ای 35k . و تمام گنک ها شرکت کردم همجا پوش دادم بازم dotabuff برای من میزنه Normal Skill ، من اخر جریان این رو نفهیمدم که بر چه اساسی normal و high و very high رو تعیین میکنه ، دوستان اگر کسی اطلاع داره برا ما هم توضیح بده . مرسی
محمد جان اگر آیدیت رنکش مشخص شده باشه تمام بازیهای Normal که انجام میدی در سطح همون رنکت هست و باز هم بسته به رنکت بازیت تعیین سطح میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا رنک 3800 و ب بالا VHS میشه حالا شما رنکت 3800 باشه و اصلا بازی رنک نرو و فقط نرمال برو اما بازم سطح نرمال رو میزنه VHS
حالا اگر آیدیت تعیین رنک نشده باشه بسته به KDA ای که توی بازی میگیری پیشرفت میکنی و سطح بازیت میره بالا و حداقل این KDA برای پیشرفت 4 هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Apdentist (04-10-2015),Mohammad_ai69 (04-10-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©