من آقانیم رو مین 14 میارم
شما یکم دیر میاریا
من آقانیم رو مین 14 میارم
شما یکم دیر میاریا
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (04-23-2015)
خودمم زمانی که میرم mid یکی از میپو ها توی جنگله و سر دقیقه کریپ میکشم که سریع aghanim بیاد
fcb رفیق /هنوز موس و کیبورد نخریدی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
محمد جان داداش بی ادعا میگم من خودم با میپو بالا 200 گیم رفتم ببین دادا باید کریپ رو به یکی بگی استک کنه بعد خودت بری یه جا دیگه رو فارم کنی اگه توی مین 14-15 آقانیم رو بگیری و تا 20 دگر رو هم داشته باشی راحت میتونی gg کنی اول بازی هم با boots of travel مخالفم! چون نیاز به اتک اسپید و hp داری پس power بهترین گزینه هست. بعدش میتونی سل بدی و تراول بگیری. ولی تا آخر بازی فارم یادت نره. من خودم اینطوری بازی میکنم
power
aghanim
dagger
eye of skadi
ethereal blade یا مانتا این دو بستگی به شرایط داره مثلا هیچ خلی :دی ( بلا نسبت) وقتی earth shaker جلوش مانتا نمیره.
و اگر خیلی خوب هم بودی و نیاز به hp زیاد داشتی heart یادت نره.
چون باید در اون استایل اول Travel بیاری بعد Scepter سر همین طول میکشه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا، عکسش رو هم توی انجمن گذاشتم. پست پایین رو ببینید متوجه میشید...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[گفتگوی آزاد] بیا تو بگو الان چه حسی داری...
خط اول رو فقط خوندم و میگم در کمال احترام و ضمن تشکر از توضیحتون سعی نکنید هیچ کدوم از هیروهای دوتا رو یاد من بدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
[DR.[mmL (04-23-2015)
نه . اینو برا اون محمد گفتم که تازه میپو باز شده
بچه ها یه راهی بگید من این رنک کوفتیو ببرم بالا! من الان حقیقت لول 75 رنکمم تا حالا 2k نرسیده ولی تا 1970 رسوندمش یه مشت نوب میوفته باهامون یه دفعه 5 6 تا بازیو میبازم رنک میشه 1700 دوباره میرم 1900 دوباره میاد پایین! یه سروری یه چیزی ( چطور اینو ببرم بالا
ویرایش توسط Soul Keeper : 04-23-2015 در ساعت 10:19 PM
با یه هیرویی یاد بگیر که خودت با هر یاری بتونی بازی رو جمع کنی
اصولا توی این trash rank فقط وید برو که gg شه . والو وید رو هم ضعیف کرد...
من تو رنک همیشه با هیروهای خودم بازی میکنم ولی جلو axe riki pudge sniper ادم کفرش در میاد... مگر اینکه منم بشینم با ریکی رنکمو بکنم 5k
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©