داداش من خودم ترول هیرو سوم پوفایلمه خیلی باهاش بازی میکنم ولی فایده نداره تیم باید قوی باشه... یه ادمایی میوفتن باهام که نمیشه کاریش کردجوری فید میدن که اونا خیلی قوی میشن یا اصلا بازی بلد نیستن... الکی میاد رنک میزنن
داداش من خودم ترول هیرو سوم پوفایلمه خیلی باهاش بازی میکنم ولی فایده نداره تیم باید قوی باشه... یه ادمایی میوفتن باهام که نمیشه کاریش کردجوری فید میدن که اونا خیلی قوی میشن یا اصلا بازی بلد نیستن... الکی میاد رنک میزنن
آره خوب تیم باید خوب باشه منظورم این بود شانس برد با این هیرو ها بیشتر بود توی این patch البته اینقدر اعتراض شد که توی patch جدید احتمالا میزنن داغونشون میکنن به ویژه ترول و اسنایپر که همه اعتراض داشتن به pick زیاد این دو هیرو .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
Patch جدید فردا میاد دوست عزیز بعد از فینال Star Ladder که امروز هست...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فردا = April 26th
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Soul Keeper (04-25-2015)
آره اعلام شده بود که بعد star ladder میاد ولی از یه نفر شنیدم دیر تر میاد توی streamThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل مثل اینکه با تغییرات کلی همراه هست این patch همه منتظرشن
از تغییراتی که اعمال خواهد شد، میشه به:
کنسل کردن فیوری جاگرنات هر زمان که بخواهید+اسکیل هیلش هم به ترتیب 1/1/2/2 تا هیت میخواد برای نابودی.عدم افزایش دمیج اولت کریستال توسط آقانیم.افزایش مانای اولت ترول"اگر اشتباه نکنم استان لول یکش + بلایند کردن 2ش هم تغییراتی خواهند کرد".خالص شدن مانا برن آنتی میج "Pure" اشاره کرد.
به زودی دوران AM هم میرسد...
xD
Soul Keeper (04-25-2015)
تغییری هم برای ماندگاری بیشتر بازی اعمال میشه که از تغییر های کلیدیه یعنی ممکنه hp یا armor کریپ ها تا tw ها تغییراتی کنه یا شاید باز هم توی نوع glyph تغییر بدن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اینطوری باشه که شما میگی تغییر مثبت توی jugg دادن پس یکی از op ها باقی میمونه ... افزایش مانا هم واقعا تغییر چشم گیری نیست تقریبا میتونم بگم هیچی نیست من احتمال میدادم یا cd خیلی زیاد شه یا فردی شه یعنی فقط خودش as بگیره .
'ScoOPiNG yO (04-25-2015)
درمورد جاگرنات تغییراتیم تویه 6ش هست که خاطرم نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
__
ماناپول ـه ترول رو درنظر بگیر :d بعد مثلا 200تا مانا برای 6 بخواد :d
البته تخیله ها :d
باید ببینیم آپدیت چه میکنه
wowwwwwwww بعد از اینکه 140 گیم با انتی میج زدم و دیگه الان ناامید شدم گویا باز میخوان این هیرو رو باگ کنن مثل قبل مرسی خدا.
راستی داداش شما گفتی با لول 5 توی واچ گیم بود چطوری امکان داره عزیز؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
پچ جدید تاخیر خورده تا یه هفته دیگه قرار بوده امروز بیاد ولی شد هفته دیگه...
تایید میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هفته دیگه یکشنبه patch 6.84 بهمراه Compendium TI5 میاد...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©