ی چیز رو یادم رفت بگم بهم گفت رنک براش اصلا مهم نیست شاید اصلا رنک نره گفت همین normal میره راضیه
ی چیز رو یادم رفت بگم بهم گفت رنک براش اصلا مهم نیست شاید اصلا رنک نره گفت همین normal میره راضیه
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
چه جالب نمیدونستم این قضیه روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مطمئنید حالا؟ همین سیستم اینکه با هم میندازه رو میگم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بلیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من کلا خیلی از سیستم رنک سر در نمیارم
ولی یه روسی رو ادد کردم و بازی به صورت وحشتناکی خوبه
لولش 14 هست
یعنی تازه 1 لول از 13 گذشته و با یه لول بازی کردن رنکش الان 4550 هست !!!
جریان چیه ؟
ویرایش توسط bayani : 04-26-2015 در ساعت 07:25 PM
بهترین بازیکنان دنیا همین روسان . جریان خاصی نداره دیگه فقط بازیش خوبه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بدتریناشم روسان کلا همه چی روسان اصنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
'ScoOPiNG yO (04-26-2015)
دفوق :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جمله سنگین بود خدایی
رنک 4k رنک بدی نیست ولی یه مثال میزنم قشنگ متوجه شید.
3نفرید. یکی رنکش 2k یکی 3k و اونیکی 4k
نوع بازی،استایل فارمینگ،xpm gpm,kda و ... همه چیز 2k رو درنظر بگیرید بعد با 4k مقایسه کنید. حس 2k نسبت به 4k هم همینطور.
حالا همون ها رو 4k نسبت به پلیرهای واقعی دارن
بخوایم عادلانه قضاوت کنیم 4k رنک معمولی هست. البته من خودم رفیق 4k از نزدیک و 5k هم کلنی CoD داشتم واقعا بازیشون خوبه یعنی درواقع هوش و تفکرات داخل بازیشون سازمان یافته.
bayani (04-26-2015)
دوستان یه نکته خیلی جالبی هست که وفتی رنکت 4.5 k باشه بعد تو سرور روسیه Match برین 30 مین طول می کشه فقط پیدا کنه بازیو بعد وقتی پیدا میکنه حداقل رنک 5.5 به بالا . اونایی که رنک خوبی دارن تست کنن.
'ScoOPiNG yO (04-27-2015),bayani (04-26-2015)
میدونم بهترین ها روسنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی میگم که رو حساب برد رنکش اینطور شده یا رو حساب بازی ؟
یه لوله که نمیشه شد 4500 !
حتما یه سیستم رنک بندی خاصی هست
فکر کنم بازی طرف رو در نظر میگیره
ای کاش بتونستم ایدی قدیمیم رو رنکش ببرم بالا ، واقعا از ساپورت کردن بازیکن های حرفه ای لذت میبرم ، دیشب با یکی اتفاقی بازی میکردیم pudge گرفته بود به جرات میگم 99 % از هوکاش درست بود اون ازم پرسید کجایی هستم گفتم ایرانی ، ( منم omni داشتم ) گفت تا حالا ساپورتی مثل تو ندیدم و منو commend هم کرد و گفت من عاشق ایرانی ها شدم !!! از پینگ ایرانی ها براش گفتم باورش نشد که ما ایرانی ها با این پینگ بازی میکنیم خلاصه گفتم اگر دوست داری ادد کن گفت خیلی دوست دارم اما من دوتا 2 بازی نمیکنم من دوتا 1 بازی میکنم و این لپ تاپ دوستمه فقط اومدم ببینم دوتا 2 چطوریه .
در کل دوست دارم رنکم بره بالا که بتونم با بازکنای حرفه ای بازی کنم که از ساپورت کردن لذت ببرم نه اخرش بده این همه زجر کشیدن نتونه بازی رو ببره
'ScoOPiNG yO (04-27-2015),Soul Keeper (04-27-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©