نمیدونم دقیقا چندتا بازی ولی حتما باید ببرید. یعنی چند تا بازی پیاپی ببرید تا بازی تشخیص بده که اسکیل افزایش داره. به همین ترتیب میرید برای very highThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم دقیقا چندتا بازی ولی حتما باید ببرید. یعنی چند تا بازی پیاپی ببرید تا بازی تشخیص بده که اسکیل افزایش داره. به همین ترتیب میرید برای very highThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (04-27-2015)
کاملا مخالفمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازیکنه خوب و بد همه جا هس
ولی این روسا هرچقد هم خوب باشن شعور ندارن
که به نظر من اکثرا این روسا خوب نیستن تو دوتا شرق اسیایی ها بد نیستن
'ScoOPiNG yO (04-27-2015)
اقا لطفا فارسی حرف بزن منم متوجه شم kda چطوری حساب میشه ؟ vhs چی هست ؟ من 90 % گیم هام normal skill هست؟ ترتیب این اسکیل ها چطوریه؟ و چطوری اسکیل رو بالا ببریم
.................................................. .........
KDA= (Kills+Assist)/Death
VHS= Very high skill
اسکیل بندی ها رابطه مستقیم با وینریت و kda کلی پلیر داره.
__
خیلی پست دادم xD
ویرایش توسط 'ScoOPiNG yO : 04-27-2015 در ساعت 05:27 PM
shahin1132 (04-27-2015),Soul Keeper (04-27-2015)
از 100 % روسا :80 % روسا ادم نیستن ولی اون 20% میشه گفت بازی خیلی خوبی دارن . الان خودت برو با 4 تا ایرانی تو یه بازی واقعا میتونی تحملشون کنی ؟ همه ایرانی که تا حالا باهاشون بازی رفتم همشون به قول خودشون یه پا Dendi ین . اینقدر بهت سبک یا ایده میدن که اعصاب واست نمی مونه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفیقم یه ایدی داره فک کنم 50 تا باهاش بازی رفته بعد 48 VHS هست یعنی از بازی دوم به بعد رفته رو Very High Skill . ولی فعلآ گذشته کنار میخوای بدم بهت؟ ادامشو بری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
'ScoOPiNG yO (04-27-2015),Mohammad_ai69 (04-27-2015)
شما محبت داری مرسی ، اما خودم اینکار رو انجام بدم بهتره ، راه حل بدین ممنون میشم که چطوری اینکار رو کرده یعنی اساسش چی بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از روش هایی که استفاده کرده خبر ندارم والا . هرکی یه نوع سبک اکانت smurf میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی بخوایم اسکیلو ببریم بالا vsh یا hs باید kda خوب باشه؟ و در طول زمان میره بالا؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه برد مؤثر تره. یعنی برد زیاده که اسکیل آپ میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته درمورد بازی های رنکد فرق داره.
الآن من خودم دوستی دارم رنکش رو رسونده به 3.5 بازی های رنکدش hsـه ولی بازی های عادیش همه normal skill هستن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©