میشه لطف کنید برام لینک رو پ.خ کنید البته اگر امکانش هست و اشکالی نداره ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه لطف کنید برام لینک رو پ.خ کنید البته اگر امکانش هست و اشکالی نداره ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 Month Left - Overview - DOTABUFF - Dota 2 StatsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان خیلی وضعه بازیم خرابه :دی
Mohammad_ai69 (05-26-2015)
ممنون نه فقط خواستم بازی های اول رو به hh و... نگاه کنم سطح رو ببینم که جطوری به high رسیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوالم اینه شما یادته که random میزدی یا نه ؟ اخه بازی هاتون در صفحه دوم هیروهای مختلفی هستن
من رندوم بازی نمی کنم اینهایی هم که بعضی بازی ها می بینید all random هست یا normall skill هست با چند تا از دوستانم رفتم..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند تا هم ساپورت اون وسطا بازی کردم :دی
نه منظورم این نبود که all random میری منظورم این بود که random میزدی توی بازی all pick اولین بازی ها رو میگم نه الانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه نمی رفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دادا سلام این مال منه به نظرت رنکم چند میاد؟ البته هنوز 5 گیم مونده تا معلوم شه چون من نمیدونستم به این چیزا بستگی داره رنک!!!
Dotabuff-ExtremePoorya
سلام شما متاسفانه رنک خوبی بهتون داده نمیشه . بازی هاتون normal هستش 6 تا رنک بازی کردین که 2 تاش فقط برد بوده اگر 4 تا باقی مانده رو ببرید بین 2500-3200 اما اگر ببازین احتمالش هست که برید زیر 2000This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ای بابا باز که شد برد و باخت؟؟!!! مگه نگفتین برد و باخت مهم نیست فقط باید موقعی که tbd هستین کیل زیاد بگیرید و نمیرید؟ اینو که خودم هم میدونستم ....یعنی اصلا از اول هم همون جوری بود که ...جل الخالق این همه پست زدین راجع به رنکینگ بعدش اومدیم سر خونه اول :d یعنی بازم باید ببریم پس کیل گرفتن ها و نمردن ها چی شد دادا؟...lolThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز این k/d/a و.... همش بحث قبل از شروع کردن به 10 بازی رنک هستش ، این ها برای این بوده که شما قبل اینکه دست به رنک بزنید سطح بازی خودتون رو از normal به High و very High ببرید اما شما توی normal رفتین دست به رنک زدین اونم 6 بازی من چیزی خواستین در اختیارتون گذاشتم و سوال رو پاسخ دادم دوست عزیز . من دروغ بگم بهتون الکی دل خوش کنم خوبه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©