مشکل اینجاست لذت نمیبریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل اینجاست لذت نمیبریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چراا تو بعضی از بازی ها هیچی نمینویسه که normale یا high ؟
اون بازی ها رنک هستن ولی دلیل اینکه نشون نمیده دیگه نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
هر بازی که از حدود 50 دقیقه بیشتر طول میکشه سطحی رو ثبت نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطی نداره غیر از رنکم بالای 50 دقیقه اینجوری میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ExtremePoorya (05-28-2015),smartmob (05-28-2015)
عه اخه من بازیای رنک خودمو دیده بودم چیزی ننوشته یود شاید اشتباه دیده بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
آره بالای 50 دقیقه چیزی نمینویسه حالا دلیلش چیه؟ غیر منطقیه به نظرم!
https://www.dotabuff.com/players/175657633This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی slark 52 min و بازی PA 70 min هر دو رو زده پس مطمئنا به زمان ربطی نداره .
What happened ? Axe happened
فقط زمانی نشون میده که تنهایی بازی کنید توی پارتی های دو نفر به بالا سطح نمایش داده نمیشه در غیر این صورت همیشه نملیش داده میشه
حرف شما متین اما من 4 تا بازی رنک solo رفتم نمایش نداده xDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا این valve لعنت کنه یه چیزی ساخته که خودشم نمیدونه جریان از چه قراره XD
من افتادم رو دور VHS
Alireza - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
bayani (06-06-2015),Mohammad_ai69 (05-28-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©