آقا همه ی بازی ها vhs باشه 2-3 بازی آخر hs یا ns باشه چی میشه !؟
آخرین اسکیل براکت حساب میشه ؟!
آقا همه ی بازی ها vhs باشه 2-3 بازی آخر hs یا ns باشه چی میشه !؟
آخرین اسکیل براکت حساب میشه ؟!
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
کلا من شانس زیاد دارم !
این بازی رو AFK کرده بودم ! چون میدونستم میبازیم... اما یه دفعه نمیدونم چی شد بازی رو بردیم
Match 1546657753 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اگه آیتما و kill o dead اونا رو نگا کنید واسه خودتونم باورش سخته
من هنوزم تو کف اون بازیم
ویرایش توسط BenyKhan : 06-12-2015 در ساعت 03:55 PM
شُ م ا ر ا
دوستان یه سوال
بیشتر بازی ها VHS بود قبل لول 13
بعد لول 13 اون بازی های Rank TBD که رفتم همه ی بازی ها شده HS
تکلیف چیه ؟! قضیه چیه ؟!
رنک چی میشه ؟!
همه ی اسکل ها حساب میشه یا فقط اون 10 بازی؟
شُ م ا ر ا
فقط اون 10 بازی ، ببینید قبلا گفتم به طور مستقیم بازی نرمال و رنک رابطه مستقیم ندارن . رابطه غیر مستقیم هم به این صورته که اگر شما در نرمال vhs باشین اصولا یک بازیکن خوب هستین و در رنک هم با normal skill ها هم رده نخواهید شد . 10 گیم هم شما همش با vhs بازی نمیکنید بلکه شما رو مورد ازمایش قرار میده که ببینه در چه رنکی بهتر بازی میکنید و اون رنک رو به شما میده بعضی ها اعتقاد دارن که 4 بازی با vhs ها بازی میکنید اگر این 4 بازی رو ببرید با k/d/a خوب ، حتی اگر 6 بازی دیگر رو ببازید رنکی بالای 3800 به شما خواهد دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (06-26-2015)
به نظر شما همینطور پیش برم چه رنکی میتونم بگیرم؟؟لامصب خیلی پیچیدست......خیلی چیزا دخیله نمیدونیم دقیق چیکار کنیم....Mr.Sepehr - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اکانتم lvl 10 هست.
از پنجمین بازی اکانتم vhs شدم.بازیا بیشتر high میشه ولی بعضیا vhs هم میشن.
ویرایش توسط Sepehr_R : 06-26-2015 در ساعت 07:02 PM
Deadking (06-26-2015)
از این ایدی بزن بیرون . رنک خوب بهت نمیده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرتون mmr این اکانتم چند میشه؟
Mhysa - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
همینجوری ادامه بدی خوبه ولی سوتی بدی خراب میشه چون یارات رفتن رو hs یعنی اینکه لب مزری .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (06-26-2015)
آره داداش به خدا با پینگ 340 اینجوری پلی میدم
به نظرت چند میده؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
معلوم نیست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©