مرسی داداش،خواستی آیدی رو اصلا تقدیمت میکنم
مرسی داداش،خواستی آیدی رو اصلا تقدیمت میکنم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (06-27-2015)
شما محبت دارین خود شما هستین که با ارزشید، وجودتون یه دنیاست ، چیزای دیگه مهم نیست سلامت باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (06-27-2015)
ببخشید رنک هرکس کجا نوشته میشه ؟
الان من از کجا بفهمم رنکس هرکی چقدره
بالا توی پروفایل هر کسی نوشته میشه
رنک دوستات رو فقط میتونی ببینی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اینجور که معلومه منم باید یه اکانت جدید بسازم برم برای رنک ... :/
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اینجوری که معلومه؟ رنک قبلیت یعنی فعلیت چنده؟ فک کردی کار آسونی هست؟nAH!
3.3This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 ماه پیش 2.6 بود . الان 2 هفته ست تو 3.3 موندم . یک ابشاری میوفتن با آدم که آدم دلش میخواد اصن جمع کنه بره ...
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
دقیقاً منم وسوسه شدم ! ولی زیاد حسش نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
امکان نداره کسی که 3.3 باشه بتونه توی 4.5 بازی کنه. اینقد میبازه تا به رنک خودش برسه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
من کلا تو کار Smurfam
بازی اول رو همیشه normal skill میشم بعد اون vhs
این لینک DB منه oink oink - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بعد اینکه VHS شد بعد 2 3 تا گیم چند تا اسکل روس یارم شدن باختیم
بعد گیم هام HS شد تاحالا اینطوری نشده بود بعد اون جز 1 گیم همه رو Win گرفتم
بازم VHS نشد بعضی ها هم میگن KDA باید خوب باشه ولی وقتی با هیرو Supp بازی میکنی همیشه kill هات کمن Death هات بیشتر
چی کنم دوباره VHS بشه
Thx
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©