رنکت هزار شده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم 2150 شدم ( دیروزم یه دست باختم و یه دست بردم شد 2126 )
رنکت هزار شده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم 2150 شدم ( دیروزم یه دست باختم و یه دست بردم شد 2126 )
باو واقعا من اینقدر نوب نیستم خیلی بازیم از این 1000 بهتره
اما من همیشه کمترین لست هیت رو دارم و بیشترین کیل گرفته
کیل هم معمولا زیاد میدم اما نه خیلی چون همیشه نقش تانک رو ایفا میکنم
Deadking (08-21-2015)
لامصب شانس نداریم که : | همش با نوب ها میفتیم امروز وسط بازی خیلی شاخ شده بودم بخو اینترنتم تموم شد : | تا پرداخت کردم اومدم داخل دیدم زدن برج مارو و بازی تمام
خب تا اونجا که میدونم لست هیت خیلی مهمه تو رنکد مچ و بهتره همیشه نفر اول یا دوم لست هیت تو کل بازی باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم هیرویی پیک کن که هم فارم زیاد بخواد هم آسون باشه مثل لژیون کامندر ... یه هند اف میداسم براش بخر و ....
خب ولی حالا که هزار شدی دیگه امیدی به این اکانتت نیس ... چون دهن آدم واقعا سرویس میشه بخواد 1000 که هیچی 100 تا بالا بره !!!
یه سبک جدید پیدا کردیم واسه اسمورف کردن که تا الان فوق العاده بوده وقتی بازی دوم رفتم با اسمورف w33 افتادم تو یه بازی . چند روز دیگه که لول 13 شد جزیات میدم .
look at me on huskar iamsogood - Overview - DOTABUFF - Dota 2 StatsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخرین بازی w33 دو ماه پیش بوده چطوری بازی کردی باش ؟!!
Deadking (08-21-2015)
گفته با اسمورفشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند وقت پیش ( حدود 10 روز ) با یه نفر تو بازی اشنا شدم . میپو گرفت در حالی که حریف lich و earthshaker داشت . و تنهایی بازی رو جمع کرد . دقیقه 25 هم gg کردیم . رنکش اون موقع 3300 بود مثل من . الان شده 4 و خورده ای
خواستم بگم اگه رنک بالا نمیره به خاطر اینه که سطح بازی خودمون ( و البته صد در صد نت و موس و کیبورد و غیره ) خودمون خیلی پایین تره . همیشه به خاطر نوب ها بازی رو نمیبازیم . یارو میرفت تو بیس حریف میکشت همه رو . بازیش با میپو هم ف وق العاده خفن بود.
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ببخشیدا اما ما چند ماه از شما پست هایی میبینیم اما تا حالا 1 بارم برای کاربران توضیح ندادی اینم بعید میبینم قول شما هم مثل قول مسولینه :smile30:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-21-2015)
اره . اون لینک بالا لینک اسمرف w33 بود یعنی اسمرف جدید زده ؟ راستی کسی از ای دی فعال devilish خبر داره هر چی گشتم پیدا نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-21-2015)
من شاید بیشتر از 5باز خواستم اون اموزش بنویسم ولی هر چی تلاش کردم به این نتیجه رسیدم که باید سبک بازی کردن یاد بدم . ولی این روش سبک بازی کردن چندانی نمیخواد پس میتونم راحت این روش توضیح بدم ولی در صورتی که این روش جوابگو باشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (08-21-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©