تا چه پینگی us ، لگ نمیشه ؟
تا چه پینگی us ، لگ نمیشه ؟
سرور روس هم نرين . یا خيلييي توی میشن یا انقد حرفه ای که نمیشه کاری کرد . تازه انگيليسي هم بلد نیستن و فقط میگن blyat و یا suka که فحشه . کلا از روسا زیاد خوشم نمیاد البته بازيکناي خوبی هم داره ولی اصلا کامند نمیکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از چند ماه فکر ساختن یه اکانت جدید زد به سرم و گفتیم شانسمونو امتحان کنیم که تا الان خوب بوده:
NaviD AlanWaKe - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اکانت قبلی هم 4k رسوندم ولی ببینیم این چی میشه.
من با پینگ 300 که اونجا دارم اصلا لگ نمیشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
تو روح هرچی نوب
Dark Druid - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
یه بار های اسکیل شدم ولی دیگه های اسکیل نشدم
چه کار کردی اول که اینطوری شدی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا کار خاصی نیست سعی میکنم بهترین بازی رو بکنم و وظایف اون هیرو رو انجام بدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستمون تو صفحه های پیش گفتن که فقط به بازی شما ربط داره رنکی که بهتون میده و خب به یه سری چیزای دیگه.
شما با من فرق داری 4k بودیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدش کلی دوست داشتی که با اونا رفتی بازی و hs شدی و من هیچکدوم از اینا نشدم
راهنمایی وتسان هم راه یه جایی نبرد
درسته حرف شما ولی خب hs و vhs با هیچ ترفندی به دست نمیاد مگه با بازی درست و خوب.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم ادعای بازی خوب ندارم که اگه داشتم رنکم بالاتر باید بوده باشه ولی خب درست بازی کردم توی هر رولی که هستین تاثیر داره اگه کری هستین لست هیت و بقیه چیزا و رول های دیگه هم وظایفی که همه میدونیم.
قاعدتا اگه این کارا انجام شه hs به بالا میگیرین.
لینک پروفایلتونو بدین ببینم
bayani (09-02-2015)
شاید بازی سیستمی داشته باشه لست هیتو اینا رو تشخیص بده ولی اخه مثلا ادمearthshaker بره بازی از کجا میفهمه بازیتو انالیز کنه انقدرم قوی نیست که mmr me 1.7This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©