ایشون درست میگن ، اما بیانشون اشتباهه ، کسی که رنک 4k داشته باشه در اکانت دیگه ، در اکانت جدید سیستم از سبک بازی پلیر متوجه میشه و از vhs شروع میشه
ایشون درست میگن ، اما بیانشون اشتباهه ، کسی که رنک 4k داشته باشه در اکانت دیگه ، در اکانت جدید سیستم از سبک بازی پلیر متوجه میشه و از vhs شروع میشه
Darktoheaven (03-14-2016),pishva (03-14-2016)
این میزان سختی bot توی xp دادن یا سرعت find دادنش تاثیر نداره؟ :دی
پیر میشم تا به اون ۱۰ تا calibrating برسم :/
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Darktoheaven (03-14-2016),pishva (03-14-2016)
این جریان اینکه 10 بازی گیم میرن گیم میرن بعد دیگه bot بازی می کنن چیه ؟ یه مدت نبودم دنیا پیشرفت کردهP:
pishva (03-14-2016),samdeloges (03-14-2016)
آقا اصن جریان این bot چیه؟؟؟ یه جوانمردی پیدا بشه اینو از اول برا من بگه
نبود؟؟؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Darktoheaven (03-14-2016),pishva (03-15-2016)
من خودم ۱۰ تا بازی رفتم. بیشتر هم میشه رفت و بهتره که مضربی از ۱۰ باشه چون آمار رند تر در میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bot هم به خاطر این بازی میکنن که بدون در نظر گرفتن نتیجش بهتون xp میده...
من دنبال اینم ی آیدی رنک خوب بزنم بفروشمش با پولش بدم اکانت اصلیمو بوست کنن! i know it sounds crazy :دی
چون اون اکانت رو فقط خدا میتونه نجات بده! اولین آیدیم هست برای ۲۰۱۲ و اون موقع مثل الان (هر سطحی که هستم) نبودم. بهمین خاطر با انواع و اقسام حیوانات هم بازی میشه آدم :\
من تو اون آیدی هر role ک بگید بازی کردم. support بودم همه چیم از carry بیشتر بوده با اینکه همیشه ward و این چیزا هم بوده...carry بودم با ساپورتم ۲ ۳ تا کیل ک گرفتیم و تاور انداختیم بازی بهش چسبیده منو ک ول میکنه هیچی ward و اینا هم تعطیل میچسبه به آیتم آوردن خخخ
mid نشده یکبار برم یکی از lane ها فید ندن! یعنی آرزو ب دل موندم! وقتی میبازی طرف با stats 0/12/0 همینجوری میره رو مخت. آخرش هم ک ول کن نیست میاد تو پروفایل استیمت کامنت میزاره با این بازی نکنید!! خخخ یا اگر با این اوصاف ک همه feed دادن و اینا بازم بازی رو تو دستت داشته باشی تا ۳ تا lane رو مگا نکنن نمیخوان بازی تموم شه!
اگرم اونجوری بشه میچسبن آیتم آوردن بیشتر kill بگیرن :\
یکسری بازیها خودمو جر میدادم جون بچتون بیاید جمع کنیم. نمیومدن! آخرش که اینجور بازیهارو میبازی میدونید چی میگن؟ خیلی باحاله خخخ report mid !!! ب خدا شاید باورتون نشه اما ناراحتی عصبی گرفتم سر اون آیدی من :\
الان رنکش ۳۸۰۰ ـه بر فرض من تا ۴۰۰۰ هم آوردم...اونجا بدتر از اینجاست خخ چون طرف فکر میکنه اون عدد ۴ یک بزرگی خاصی بهش داده و الان خیلی بازیکنیه که همینا مشکل ساز میشه :\
اینارو ولش اصلا" خخخ درد دل بود بگذریم. کیا با dAb موافقن تو ۹۵ برگزارش کنیم؟ :دی
محمد تاحالا bot رفتی ندیدی اعضای تیمت برن jungle? اونا هم bot هستن مینویسن free tiral و اکثرا batrider - winter wyvern- axe پیک میدن و میرن jungle for ever
دیدیشون که؟ اگه نه بگو عکس از پروفایلوشن بزارم،با این حال همین trash ها رنک 4.9 میگیرن آخر> از کجا فهمیدم؟ یه روز پوآرو بازی درآوردم اکانت یکیش friend id ش رو یادداشت کردم 1 ماه بعد دیدم 10 گیم اول رنکه ،دیدم avg mmr با 4.6 کم کم می افته دهنم باز موند...
بازی خودش عالی بود ولی نمیدونم چطوری بود که شکل bot به خودش گرفته بود....
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Darktoheaven (03-15-2016),pishva (03-15-2016)
Dab مخفف چی هست؟؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من موافقم ولی اوضاع نت واقعا ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-15-2016)
الان دومین بازیم رو رفتم تازه! :\This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه ندیدم. اما یک qop داشتیم الان اول تا آخر بازی رفته بود بالا صخره radiant داشت ancient میزد...xp هم الان فهمیدم دقیقا" مثل بازی معمولی میده تازه item drop هم دازه :\
اینجور mmr ها فایده نداره آخه...از هر دیدی به این قضیه نگاه کنی ضرره حتی اگر بفروشیش! نمیشه من وقتمو عمرمو بزارم پای یک اکانت آخرش بیام بفروشمش دوباره از اول یکی دیگه...منم ک میبینی داستانمو بالا شرح دادم :\
مخفف Dotabaz هست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای بازیهای دوستانه بین بچه های سایت ب کار میره. اسم اون بازیهارو گذاشتیم dAb
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©