آره با qop - mirana میشه بری anc.. ها رو بزنی با necro میتونی afk jungle بشی.
آره با qop - mirana میشه بری anc.. ها رو بزنی با necro میتونی afk jungle بشی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-15-2016)
دقیقا مشکل من 2 تا آیدی دیگه رو بوست کردم یکی از 3800 به 4250This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی دیگه هم 10 تا بازی رنکش رو رفتم شد 4280
ولی آیدی اصلی خودم!!!!!!!!!
یه حیون هایی میندازه
یارو از همون اول بدون هیچ دلیلی میره فید میده
ازش هم میپرسی میگم خودم میخوام رنکم بیاد پایین
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-15-2016)
اینکار رو نکن ، اصلا فروشی نداره این همه دردسر بعد می خوای 4.5 یا 5 رو بدی 100 تومان ، به جاش بری کلش که بلدی یه اکانت بفروش و باهاش اکانتت رو به 6k برسونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-15-2016)
دلیلش win rate اکانتته ، بدون بازی رنک ببرش در حد 52 % بعد ببین توی رنک چه کسایی میندازه هم تیمیت ، باور نداری امتحان کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-15-2016)
فوقش اگر mmrش خیلی خوب شد نگهش میدارم...حیفم میاد دیگه ادامه ندم الان اما در کل حرفت درسته. ملت مفت خرن :\This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلش هم دارم اونو اصلا" نمیفروشم اما! خیلی بیشتر دوتا حال میده از نظر من. یکی دارم الان ۱۲۹ شده یکی هم دارم ۵۰ ۶۰ ـه
الان دارم ب جوابی که واسه ater دادی فکر میکنم محمد یعنی الان win rate اکانت اصلیمو ببرم بالا حداقل با یک آدم میندازه بازی رو؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (03-15-2016)
آره دیگه محمد جان،100 درصد اینطوری هست اکانت اصلیت وین ریتش رو ببری بالا فقط public بازی کنی بعد از چند مدت اگه حتی normal skill باشی خود به خود میشی high skill باز خوب باشی میشی very high skill درست مثل زمانی که رنک نبود ( 2012 -اوایل 2013)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-15-2016)
درد اینکه به دردسرش نمی ارزه ، بسازی که تهش بالا هم بده حال نمیده چون اکانت خودت نمیشه ، من تا حالا کلش بازی نکردم اما میگن خوب فروش میره من این همه زحمت کشیدم با هزار منت 4.5 رو فروختم 100 تومان . چقدرم که موندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شک نکن win rate بالا خیلی تاثیر خواهد داشت ، فکر کردی new id بر چه اساسه
http://www.dotabuff.com/players/329572706
به نظرتون برم بات مچ یا همچنان برم نورمال؟
یا بیخیالش شم؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
pishva (03-15-2016)
مثلا وین ریت رو ببریم رو 60 تا درصد 70 بازی زیاد نوب نمیدازه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-15-2016)
no name برو بات مچ عالیه
دارک دروید= معلومه دیگه،وقتی وین ریت بالا باشه با حرفه ای ها میوفتی ولی سخت هست وین ریت 70 درصد،واقعا سخته.
n.0 n@me (03-16-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©