با سلام به جامعه دوتا باز
ایس فروگ بنده خدا نمی تونه که اعصاب پلیر ها رو OK کنه .
این داستان رو کسه دیگه ای نوشته . یا باش کنار میایی و OK میشی یا کنار می ری و OK میشی .
پس شما چرا Okay نیستید ؟
با سلام به جامعه دوتا باز
ایس فروگ بنده خدا نمی تونه که اعصاب پلیر ها رو OK کنه .
این داستان رو کسه دیگه ای نوشته . یا باش کنار میایی و OK میشی یا کنار می ری و OK میشی .
پس شما چرا Okay نیستید ؟
pishva (03-17-2016)
چون نه باهاش کنار میایم نه کنار میریم در نتیجه Okay نیستیم :smile4:
10 تا بازی رنک که بعدش رنک رو بهتون میده اگه با پارتی باشه فقط party mmr میده و یا هر دوتا رو؟
pishva (03-28-2016)
Party mmr میده فقطThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-28-2016)
امکان نداره شما تنهایی برین و به شما party mmr بده چند مدت پیش خودم تست کردم ، در نظر گرفته بشه که در زمان تنظیم کردن نرمال یا رنک در سمت راست به صورت ریز زده شده چند گیم برای پارتی و چند گیم برای سولو مونده تا رنک شما مشخص بشه
یعنی واقعا شانسی رنک میده دوست من با 9 بازی باخته و GPM / XPM/LS و اینا در حد خیار اونوقت بهش 4k داده به اون یکی رفیقم با کلی stat خوب 8 بازی برده 2200 داده
bayani (07-20-2016)
soplay - Overview - DOTABUFF - Dota 2 StatsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط dark druid : 08-13-2016 در ساعت 03:09 PM
احتمالا فامیل کارکنان valve بوده و پارتی بازی داشته ، لول اکانتشو بردن بالا که تونسته از بازی اول رنک بره . شایدم مال خودشونه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©