احتمالا تا قبل از باز شدن رنک اکانتش Pivate بوده اطلاعاتش ثبت نشده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا تا قبل از باز شدن رنک اکانتش Pivate بوده اطلاعاتش ثبت نشده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
لول بتل پسش 230 هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه داداش اصن ربطی نداره در ضمن لولش 13 هست تو بازی و این احتمال امکان ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی میشه راهنمایی کامل کنه چطوری 3.7 برم به 4k ؟
Roamer بازي كنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
1.برو چک کن ببین بهترین هیروت چیه با اون بازی کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2. میک داشته باش با بقیه ارتباط برقرار کن خیلی کمک میکنه زمان مناسب حرف مناسب رو بزنی و طرف رو نجات بدی یا یکی رو سریع gank کنی
3.اگر میتونی به بقیه بقبولون که همه Pusher پیک بدن ، هر بار 5 تا پوشر جولوی من بودن باختم هر بار که 5 پوشر رفتیم تیم طرف باخت.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
فرق بین 1k mmr و 4k mmr
"I'm the beast of bedtime tales."
bayani (08-28-2016),Mohammad_ai69 (08-26-2016)
می خوام یه اکانتی بسازم که مثل نوب نوب نوبا بازی کنم همیشه کیلم خراب باشه ببینم چطور میشه ، الان رفتم رنک پوج رفته مید امارش اینه : 2 کیل گرفته 15 تا خورده اخر بازی 2 ست mythical بهش داده ! اونم نه یکی ! بلکه دو تا . valve اینا رو تشویق میکنه
شاید به رنک و این حرفا ربط نداشته باشه ولی دقیقا همینه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قرار باشه تِرَش ترین آیتم رو هم بده میگرده گاوترین پلیر رو پیدا میکنه میده حالا بحث خرشانسی ک هیچ
سوال :دوستان برای بازیای تی بی دی شما نکته ای ندارین بگین؟ 4تا مونده اون 6تارو 4تاشو باختم انصافا هم یه دونش تقصیر من بوده فقط تو این رنج رنک 4کی شما نظری ندارین چی کار کنم این چن بازی مونده بالاتر بره؟
ویرایش توسط PokerFace : 08-26-2016 در ساعت 10:21 PM
البته هنوز باش بازی های tbd رو نرفتم ببینم رنک چند میده . اکانت قبلیم که همین براکت بود 1k داد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم normal skillهه همین میده.
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©