دوستان اگر با یک کری که دیمج خوبی وارد میکنه 10 بازی رو انجام بدی و k/d هم خوب باشه ایا رنک خوبی میفته ؟ یا حتما باید با 3 هیرو مختلف باشه ؟ کر های مثل troll ، clinkz و....
دوستان اگر با یک کری که دیمج خوبی وارد میکنه 10 بازی رو انجام بدی و k/d هم خوب باشه ایا رنک خوبی میفته ؟ یا حتما باید با 3 هیرو مختلف باشه ؟ کر های مثل troll ، clinkz و....
من که از Carry نتیجه نگرفتم ولی مید پلی کنی 100% نتیجه میگیری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط به اون 10 بازی که نیست به همه چیز بستگی داره...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کری برای win میخوای بازی کنی میتونی Jugger, Troll, Luna, Spectre, Void بری یا مثلا" SF یا Necrophos بری مید اما کری کنی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
miniod (03-30-2015)
دوستان هیچ ربطی به اون 10 گیم نداره من خودم 11 تا اکانت smurf کردم
باین وین ریتتون + kda عالی داشته باشید و هیرویی که زیادی دمیج میده پیک کنید مثلا zeus
به نظرم سیستم mmr دوتا2 آشغاله به تمام معناست من خودم اکانتم اولش 3000 شد که الا 5200 رسوندم اما هیچ تغییری با 3k احساس نکردم چون احمق ترین پلیر های دنیا الان دارن با رنک 5000 به بالا بازی میکنن : D
عجب بیخیال پسرم ... من روزی یه gameply 5k نگاه میکنم بازیاشون فوق العاده سطح بالاست 180 درجه با 3k فرق میکنه احتمالا به 3500 رسیدی فک میکنی 5k هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز اونایی که شما میگی به خاطر همینه بیننده هاشون خیلی زیاده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه 5k با 3k فرق داشت dendi اعتراض نمیکرد
اره از وقتی پروفایل پرایویت امده خیلی ها 5000 شدن(منطورم کسه خاصی نیست) تو cs از هرکی رنک دوتا میپرسیم 5000
حالا من نه تو 5000 بودم نه زیاد نگاه کردم که نظر بدم
ولی فرق 3000با4000 اینه 4000 یه خلاقیت بیشتری دارن
تو گیم نتم که بازی میکنیم من هم تا حالا ندیدم بازی 3000 با 4000 اون 3000 بزنه
wtfThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چی مصرف کردی
به نظر منم این سیستم شاید اشغال نباشه البته شاید ولی دیگه این نوع دست بندی با اعداد یه جورایی مشکل داره.
الان leauge of legends که بیشتر از ۷۰میلیون پلیر داره و همچنین Cs_go و شایدم خیلی بازی های دیگه که من نمیدونم از این رنکینگ استفاده نمیکنن الان خیلی ها اصلا تجربه بازی ندران کلا با ۱۰۰تا گیم و ۵۰تا وین میان رنک ۳۵۰۰ میگیرن.
A_W_Z_2 (04-02-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©