حرف شما متین ! ضمن اینکه منم شنیده بودم این قضیه آی پی و این چیزا رو ولی آیدی اسمورفی که پارسال زده بودم بازی اول تی بی دی میانگین 3200 بود ولی اینی ک امسال زدم بازی اول 4200This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرف شما متین ! ضمن اینکه منم شنیده بودم این قضیه آی پی و این چیزا رو ولی آیدی اسمورفی که پارسال زده بودم بازی اول تی بی دی میانگین 3200 بود ولی اینی ک امسال زدم بازی اول 4200This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1% امکان نداره شناسایی کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز من میدونی چقدر باید سرور ها قوی باشن که هر لحضه بازی کن رو شناسایی کنن و...
اگر هم به استیم باشه پاک میکنی یکی دیگه میریزی
اگر این جوری باشه طرف همه اعضای گیمنت رو باید یک نفر در نظر بگیره
ولی IP ایرانی ها 90% داینامیک هست و تغیر میکنه.
Valve اصلا نیازی نداره کسی رو شناسایی کنه ، یه فرمولی برای رنک دادن در نظر گرفته همون رو دنبال میکنه.
مگه بیکاره بیاد شناسایی کنه ، Valve فقط دنبال اینه که آیتم بفروشه جیبش پر پول بشه هر جیز اضافه که هزینه اضافی داشته باشه بیخیالش میشه مثل اضافه کردن سرور ها قوی و گرون برای شناسایی .
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Ecsprt (08-28-2016)
سطح بازیتون رفته بالا !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم مدرکش که استیم شما رو شناسایی میکنه مگر اینکه با یه نت و یه pc دیه تنهایی برین بازی ( از رو دوستاتونم باز میشناسه )
ایدی هایی که 4.5 داشتم و فروختم قبلا تو این لیست بود چون سیستم و ای پی عوض شده و با من بازی نکردن دیگه از لیست خارج میشه
پنهان کننده: عکس
تست کن با 10 ای پی مختلف ، و ایدی جدید بزن . به حرفم میرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راهایی هست برای دور زدن اما ترجیح میدم رمز باشه چون هرچی یاد گرفتم توی این فروم گفتم اما کسی قدر ندونست و توهین هم به صورت غیر مستقیم شنیدم
خب اگه می خواسته بفروشه می گفت سخته و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدا سیستم رنک هنوز یه سری میشکلات داره و دقیق نیست
Ater هم اشاره کرد تو پستش
من نمی گم شانسیه طرف هم منظورش شانسی نبود
توی یه سری وقتا ۲ نفر می بینی همه چی شون مثه همه Win Rate K/d/A و ...
ولی به اونی که ایناش بد تره 300 - 400 تا رنک بیشتر می ده
ویرایش توسط IR_Sepehr : 08-28-2016 در ساعت 02:11 PM
Match 2605146880 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats من دیگه حرفی ندارم لعنت به والو لعنت به این اک
اولین نفر ساپ رفتم التماس کردم هارد کری برید هیچکی نرفت بعنت بهشون
طبق نظر شما و ater ، اگر اینجوریه پس راهش چیه بگین تا ما هم عملی کنیم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما من هنوز رو حرف خودم وایسادم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رنک 2.3 داد
بازم از اکانت قبلیم که زیر 1k بود بهتره
می تونم به خودم امیدوار باشم
"I'm the beast of bedtime tales."
داداش شما ريديانت بودي؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب اگه اسپكتر هارد كري نيس پس چيه؟؟ مرد حسابي اين بابا از معدود هيروهاييه كه ته بازي am رو ميزنه نمونشو تو ماجور مانيلا ديديم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
هارد کری نرف شده
چي چي؟؟؟ نرف شده؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبول كن سطحشون كلا بالاتر بود ربطي به پيك نداره
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©