ولی قبل از رنک،جو دوتا2 بهتر بود،اینقد بوستر لعنت...ی نبود،اصن از وقتی بازی free شد،این روسای avazi ریختن تو دوتا2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی قبل از رنک،جو دوتا2 بهتر بود،اینقد بوستر لعنت...ی نبود،اصن از وقتی بازی free شد،این روسای avazi ریختن تو دوتا2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad.S (11-07-2016)
100% مخالفم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی رو برای لذتش بازی می کنی . حالا اگه انلاین نباشه ، تموم میشه / آنلاین باشه ادامه داره تا زمانی که ازش خسته بشی. رنک و ... مسخره بازیه.
مثل اینه که بگی دوچرخه سواری می کنی که کلاه جایزه بگیری؟
"I'm the beast of bedtime tales."
Apdentist (11-07-2016)
خخ داداش شما توی کدم کشوری که مخالفی ؟(ایران) فکر میکنی چند درصد پلیر های ایرانی با دوستاشون می تونن تیم درست کنن و باهم کنار بیان من جوابش رو میدم فقط توی ایران 10% پلیر داریم که برای پول بازی می کنن و فقط 3%هستن که باهم توی تیم کنار میان بقیه همه تفریحی میزنن ولی درسته برای تفریح ولی تفریحی که بدونی الکی وقتت رو هدر نمیدی تهش به یک چیز برسی مگرنه اینم مثل Pes بازی مستر لیگ بود که تا سال 2420 رفتم که همه بازیکنای خفنم خریدم که چی بشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر می شد مثلا آنلاین بازی کنی تیم آنلاین درست کنی و ....کلا یا چندنفر دیگه سر قدرت تیمت بازی کنی اونوقت حال میداد
عزیز دل من،شما جمله abnightmare رو کاملا بر عکس برداشت کردی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ABNightmare (11-07-2016)
Lomas - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این بیچاره هم مثل من اولین بازیش از 4.9 شروع شده بعد یکی از تیمشون leave داده دومین بازی افتاده رو 4.5
بازی batriderش رو اگر حوصله دارید آنالیز کنید از نظر stats ببینیم چرا drop شده درحالیکه که بازی رو بردن و خودشم سومین net worth تو بازی هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (11-17-2016)
فقط یه چیزی دوتا از تیم حریف لیو دادن تاثیری نداره در این موضوع؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
نمیدوم چرا متوجهش نشدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم بد شانسی آورده دیگه بنده خدا. نمیدونم چه داستانیه بازی اول رنک اینجوری میشه
حالا این 400 تا اومد پایین من 900 تا چون 15 مین afk بودیم fountain یک pudge بود فقط hook می کرد جمع نمیکردن بازیو
ویرایش: بازی رو اشتباه دیدیم جفتمون. من منظورم این بازی هست: Match 2771410822 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
جالبه من اولین بارم این بازی رو دیدم پست گذاشتم بعد اومدم ج شمارو بدم یک batrider دیگرو دیدم 2 تا batrider با فاصله نزدیک بازی کرده. اونی که شما میگی normal ـه من ranked رو میگم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
در واقع leave دادن رو شما تاثیری نمیذاره هوش مصنوعی که برای این سیستم نوشته شده روی خود شما تمرکز میکنه نه هم تیمی که leave داده یا feed ، خودم شنیدم از جاهایی که حتی توی فروم خودمونم بحث شد max mmr رو روی 4500 میگیره خودمم اکانتی داشتم تو رنگ 4760 avg خورد اما بعدش اومد رو همون 4450 ، در واقع همون بازی دوم هم اومد در صورتی که یادمه با sf بودم با kda و xpm gpm بالا و برد هم بود نه leave بود نه بازی بدی . اما از طرفی این هم شنیدم بازکنای حرفه ای ایرانی نیز 5.3 زدن برای بار اول ، حالا دیگه نمیدونم اونی که بهم گفت چقدر درست گفته ، رفیق amir phantom هم هست که دوسته بندست 6k هستش میگفت خود امیر هم 5.4 زده توی new id . اما خیلی موضوع عجیبیه دراپ 400 و 900 تا ، به جز اون یک مورد چند ایدی که داشتم همشون دارپ رو به بالا داشتن ولی خودت محمد شاهدی جدیدا عالی هم بازی کنی ( alch رو یادته ؟ ) فقط 100 تا رفت بالا خیلی سخت گرفتن سیستم جدید رو . حالا ببینم این ایدی که حسین عزیز دادن بنده ، به زودی نتیجش رو اعلام میکنم ببینم چی میشه البته شرایط dotabuff خوبی نداره
توی این booster ها که من میگشتم همشون 18 لار میگرفتن تک و توک هم گفته بودن که تقریبا 4500 در میاد. هر اکانتی میخواد باشه. اینا اگر بازی کنن 4.5 تحویل میدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی بود 100 دلار میگرفت! واسه 10 تا بازی! میگفت 5k flat تحویل میدیم کمه کم. اسکایپ اددش کردم گفتم چرا انقدر گرون چون گفت بازیکن 8k بازی میکنه 100% winrate هست اما گفت 5k فقط
حالا اینا چجوری 5.6 زدن خدا میدونه. قیمت اکانت 5k هم دقیقا 100 دلاره :دی البته هستن بعضی جاها در حد 2 3 نفر هر از چندگاهی پایین تر از اینم بدن ولی نرخ همینه.
به نظرت mmr اکانت اصلی هم تاثیر داره یعنی؟ قضیه همون w33
mmr هم پایین تر از 5k اصلا به درد نمیخوره. تماما boost شده اکانت هاشون یا اکانت خریدن اومدن تو 4k بری بازی کنی ناراحتی اعصاب میگیری. عملا 4.1 با 4.9 هیچ فرقی نداره. داریم بازی میکنیم میبینیم دیگه
- جبران خلیل جبران
قضیه اون w33 که شکی توش نیست خودم بارها تست کردم اصلا توی این سطح بازی بشه خود ادم هم سطحش میره بالا چه برسه اکانت !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای اکانت اصلی اگر سطح یک فرد پیشرفت کرده باشه میشه گفت خیر ، اما اگر همون سطح بازی کنه در حد 200-300 تا بالا پایین تاثیر خواهد داشت . دوستی که میگم 2 سال پیش از 3.2 خودشو کشید 4.6 اما هر کاری میکرد به 5 نمیرسید تا اینکه امیر فانتوم باهاش صحبت کرده و بازیو ارتقا داده .
الان نرمال یعنی زیر 3k اما خیلی راحت کسی که رنک بالای داشته باشه 4.5 یا 5 رو میزنه booster ها هم همینن . دیشب داشتم یه روس رو میدیدم boost میکرد توی twtich از 1900 شروع کرده بود تا 3900 کلا وین بود خیلی راحت ، خوب وقتی بدی دست این افراد مشخصه که رنک بالا میزنه اصل سیستم رنک همون 10 بازی هستش نه قبلش . قبلش فقط از سطحت با خبر میشی . تو اون 10 بازیه که میسنجه باید رنک چند داده بشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©