پس اگر اینجوریه به چه درد میخوره
پس اگر اینجوریه به چه درد میخوره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اگه نمیدونستم و این که شما گفتید درست باشه من عذر میخوام نظم سایتو به هم زدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
عذرخواهی نمیخواد این چیزا داداش. احتمالا سایت دوتاباف هم اینو فیکسش کنه چون مثلا قراره تعداد بازی هایی که یه plus subscriber برای خودش انالیز میکنه رو نشون بده ولی از اون طرف اگه مثلا یکی تو بازیه من dotabuff plus داشته باشه بعد برای خودش بازیو پارز کنه این انالیز برای منم حساب میشه، حتی اگه من dotabuff plus داشته باشم و بازم نرم دوتابافه اون بازیو نگاه کنم چون یه نفر که تو اون بازی بوده ریپلی رو پارز کرده به منم نمره میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Viper : 11-20-2016 در ساعت 11:15 PM
Apdentist (11-21-2016),samdeloges (11-23-2016)
محمد @FCB این دوستی که ازش چند تاپیک قبل صحبت میکردم سال 2013 خودم بهش گیفت دادم که وارد دوتا 2 شد و به همین خاطر باهم دوست شدیم چند ساله . بچه تهران ( کرج ) اسمشم امیر هستش . این عکس رو امروز گرفتم توی 1 top watch داره با badman و... بازی میکنی البته باختن . نه اینکه بخوام ازش تعریفی کنم چون یک دوسته . برای این عکس رو گذاشتم که بگم خوشحالم بچه های ایرانی به یه جایی برسن . قابل تحسین هستش که ایشون از 3.2 شروع کرد و الان به اینجا رسیده .
پنهان کننده: عکس از topwatch
bayani (11-22-2016),FCB (11-22-2016),samdeloges (11-23-2016),Viper (11-22-2016)
من درست نمیبینم یا اون واقعا 51 کیل 0 death هست؟؟؟؟
یا اون یکی 131 کیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 164 کیل؟؟؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
برای دوستانی که براشون سوال بود
GGwp VOLVO
یعنی مسخره تر از این والو و سیستمش پیدا نمیشه !!!!
گیم اول TBD رو Avg 4900 میندازه و نتیجه اش هم میشه این:
بعد گیم دوم TBD رو Avg 4200 میندازه و این هم نیجه اش:
جالبه گیم سوم هم انداخت Avg 4000!!!! فکر کنم گیم بعدی بندازه 2k
اين كه انتخاب درستي بوده سطح گيم طرفو نگاه ميكنه براي ١٠ تا گيم اول اگه VHS باشي كه نميندازدت توي avg ١٧٠٠ كه مگه ميشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي به نظر من سيستم رنك بهتر شده حداقل از اولي كه اين تاپيك شروع شد تاحالا خيلي بهتر شده ولي نميشه نقايصشو نديد گرفت
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سیستم رنک مشکلی نداره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این سیستم توی رنک مختلف شما رو تست میکنه و در نهایت یک رنک بهتون میده !
آمار خوبی داره که پس برای چی شده 4000 ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©