اگر سطحت بازیت میدونی بالاتر یه ایدی جدی بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر سطحت بازیت میدونی بالاتر یه ایدی جدی بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون اکانت رو بنداز دور.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین دیروز از rtz پرسیدن میشه از 3.8 رسید به 6k؟ گفت به 4.5 هم نمیشه رسید. از همون اول باید بهت بالا 4 بده. موافقم منم. ..
samdeloges (12-24-2016)
حیف این نت و خودم اکانتو خراب کردم توی tbd ، اما بوستش مکنم با این حساب چند مدت دیه احتمالش هست توی top wtach پلی بدم بازی رو هم بردیم 6k mmr
پنهان کننده: عکس بازی
bayani (12-25-2016),dark druid (12-25-2016),FCB (12-25-2016),IR_Prince (12-26-2016),Slayer (12-26-2016)
بازی 4.9 هست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tbd هم هست بالاتر از 5k نمیده !
(یه 9k هم بیاد اکانت اسمورف بزنه بعد 10 تا تی بی دی نمیره تاپ واچ...)
این tbd نیست دوست عزیز ، گفتم توی tbd بد بوده نت و بازی خودم نه اینجا ، توی این بازی داشتم boost میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Slayer (12-26-2016)
بوست چیه ؟ من الان 3000 کردم اکانتمو جونم بالا اومد نمیدونم چی کار کنم 17 بازی پشت سر هم بردم
بوست همین کاری که داری انجام میدی یعنی بالا بردن رنک با برد . وقتی 17 برد پشت هم داری خوب ادامه بده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به بدی که رنک 4.7 تا 5 داره اینه که خیلی زیاد پیش میاد با 5.5 و 6k بیفتی ! یا حتی بالاترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیلش رو نمیدونم چیه ؟
ولی زیر 4.5 اکثرا با هم رده خودت میفتی
فکر کنم تجمع این بازه خیلی زیاده
دلیلش کم بودن تعداد پلیرهای 4.5 به بالاست طبق اماری که چند مدت پیش شنیدم فقط 20-30 % از پلیرهای دوتا 2 در دنیا بلای 4k دارن و طبق امار خود استیم 90 میلیون پلیر داره دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (12-26-2016),samdeloges (12-26-2016)
حاضرم شرط ببندم بالاي ٦٠ ميليونشون روسنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©