بازی خیلی خوب شروع شد. به طوریکه داخل lane آزاد بودم و solo kill داشتم. ولی draft جالبی نداشتیم و باید objective هارو سریع می گرفتیم تا بازی رو ببریم. بهمین خاطر ursa رفتم که non-greedy هست و زودتر online میشه
early game همونطور که انتظارش می رفت خوب پیش می رفت ولی تیم نمی تونست return kill نده و تیم مقابل همیشه بعد از یک gank می تونستن return kill بگیرن که خیلی مهمه و باعث میشه از دور بازی خارج نشن
علی رغم سفارشات بسیار به push دادن تیم ما همچنان دنبال kill گرفتن بود که آخرش از ۲ ۱۰ به ۵ ۱۰ رسیدم و ۳ بار متوالی مردم. با اینحال بعد از pa دومین damage دهی را داشتم حتی بالاتر از storm ولی فایده نکرد.
نتیجه: !no position 1, at all
#2 |
Position |
Puck |
Hero |
Mid |
Lane |
3.7k |
Average MMR |
Click |
Screenshot |
بازی رو با Lion شروع کردم ولی قرار شد puck پیک بشه که خودم پیشنهاد کرده بودم و همینطورم شد و swap انجام دادم.
با گرفتن first blood در mid شروع بسیار خوبی داشتم و این روند ادامه پیدا کرد تا اواخر بازی که بردیم. ولی نکته قابل تامل اینجاست که علاقه به گرفتن kill همچنان وجود داره و تیم وقتی من نیستم خود سرانه اقدام به gank میکنن و می میرن...
من از روی تجربه سعی کردم بیشتر با تیم باشم و کمتر farm کنم تا جلوی comeback تیم حریف رو بگیرم و در این راه حرکات در حد دمو هم انجام دادم که یک موردش رو باید صحنه آهسته دید تا متوجه بشید چقدر سریع در کسری از ثانیه و در طی ۵ الی ۶ حرکت invoker رو در hg می کشم و فرار می کنم.
نتیجه: !if they let you mid, so be it
#2 |
Position |
Queen of Pain |
Hero |
Mid |
Lane |
3.8k |
Average MMR |
Click |
Screenshot |
علی رغم دو بازی قبل شروع مایوس کننده ای داشتم. به طوریکه همون ابتدای بازی و قبل از rune spawn متوجه pudge نشدم و بلافاصله skill 1 رو گرفتم و dive کردم روی jakiro که منجر شد first blood بدم به حریف
این مورد باعث شد وقتی من به lane بر می گردم necrophos حداقل level 2 باشه که اصلا خوب نیست ولی شرایط بدتر از این شد به طوریکه pudge و jakiro همچنان miss بودن و من می دونستم که نمی تونم جلو برم و از xp باز هم عقب افتادم تا جایی که necropho level 4 بود و من 2!
ولی در ادامه برتری تجربه و مهارتم رو نشون دادم و تونستم در کنار یک kda خوب، بیشترین damage رو هم در بازی به ثبت برسونم در کنار اینکه سومین highest networth بازی هم باشم. با توجه به اینکه تیم حریف تمام objective ها و rosh رو زده بودن و ما mega creeps شده بودیم
نتیجه: no matter how well you play, you still lose
#4 |
Position |
Clockwerk |
Hero |
Dire Top/Roaming |
Lane |
3.7k |
Average MMR |
Click |
Screenshot |
همونطور که انتظارش رو داشتم بازی شروع راحتی داشت و تونستیم first blood رو بگیریم و بعد از اون با rotate هایی که به mid انجام دادم زمینه ساز ساخت dagon واسه nature شدم.
در مقاطعی از بازی مخصوصا اون اوایل over aggressive بازی کردم و punish شدم ولی بعد ها به زمینه ساز gank ها و فرشته نجات nature از دست sb تبدیل شدم در کنار اینکه واسه tinker یک فاجعه هم بودم!
اگر ب اسکرین شات دقت کنید خواهید دید بعد از tinker و nature که قاعدتا باید جزو top damage dealer ها باشن من در رتبه سوم هستم و این یعنی بالاتر از am و luna که هر دو full item بودن!
نتیجه: !That, my friends, is why metal will never die