گویا جناب هیولا هنوز خواب تشریف دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گویا جناب هیولا هنوز خواب تشریف دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز فردا مود جدید میاد . که یک ساعت قبل شروع شدن هر مودش میتونی خودتو حاضر کنی برای بازی کردن بعد نرمال مچ فایند میدی AP بعد تو بازی هر 10 مین Year Beast میادش که باید بهش میتونی دستور بدی و ..... که باهاش بازیو ببری
دوستان کسی Arcana cm نداره ما رو اینوایت کنه با هم بریم بازی ؟
رهی (02-13-2015)
ببخشید یه سوال !
Newbloom چیست ؟!
من 1 سال نشده اومدم نمیدونم چیه !!!
باید خرج کرد واسش ؟!
مپه ؟!
آیتمه ؟!
چیه اصلا ؟! به درد ما میخوره ؟!
تو جیب جا میشه ؟!
ممنون میشم یکی کامل برام توضیح بده
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
new bloom اسمه یه مده که به مناسبت عید سال نو چینی ها برگزار میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا سال پیش که یه هیولا ای میومد و اگه میتونستی میزان معینی رو زنده بمونید بهتون یه سری token میداد که میتونستید باهاش جعبه هایی رو بگیرید که با باز کردنشون بهتون یه ایتم میداد که ایتم های Ausp. هم که توی trade قیمتاشون خیلی به نسبت ایتم اصلی پایین ترن هم از سال پیش هستن.
Milad._.R (02-13-2015),miniod (02-13-2015),Mohammad_ai69 (02-13-2015),رهی (02-13-2015)
خیلی مسخرس که حتما ارکانا cm داشته باشیم که point بگیریم اخه ارکانا cm از کجا بیاریم اخه...
بدونه ارکانا هم پوینت میده حالا صبر کن بیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Darktoheaven (02-13-2015),Four-Eyes (02-13-2015),رهی (02-13-2015)
دوستان من این اپدیت دانولد کردم تو بازی هم مشکلی ندارم اما میرم میبینم داره شش گیگ اپدیت دیگه دان می کنه یعنی چی راستی
میدونید که اگه تا اپدیت دان نکنی بازی نمیاد اما من بدون اینکه این اپدیت شش گیگ دان کنم می تونم بازی کنم کمک
بدون arcana cm هم point میده اما خیلی کمتر ، پس اگر قابل توجه می خوای بایدArcana داشته باشی
اون 6 گیگ آپدیت واسه منم میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هروقت استیم رو باز میکنم میاد ! روش Pause بزن بعد X بزن بعد برو بازی کن !
چیز خاصی نیست
من 1 سال دارم اینطوری بازی میکنم
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©